Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nije da cu reci 'za tebe' nego, da ne budes tudja
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
to je sebicno...jel ti shvatas?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Ovde bi neko mogao snimiti film...scenario je vec napisan
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
sebicno, da, zasto ne cilj je ostvaren, razlozi jasni a o postupcima necu da pricam
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cek da razjasnimo prije nego vas nastavim citati i gledati  kad to ti svaki put gutas knedlu..kad Juliu vidis kako iz bazena iskace, jel to
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ok..cilj mi je jasan..ali ne i razlozi,. kakve koristi ti imas od toga? o postupcima necu ni ja da pricam
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: cek da razjasnimo prije nego vas nastavim citati i gledati  kad to ti svaki put gutas knedlu..kad Juliu vidis kako iz bazena iskace, jel to Ne Moli..ja sam rekla da gutam knedle.. odnosno...da ce sve jednom proci..samo ce jos dugo u grlu stajati neprogutana knedla ovog velikoga parceta razocarenja
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ne ja bre, jbm te zbunjenu ona je napisala da guta te knedle citaj unazad.. pa ces onda i drugo unazad, kad opet dodje vreme
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Julia je napisao: ok..cilj mi je jasan..ali ne i razlozi,. kakve koristi ti imas od toga? o postupcima necu ni ja da pricam
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
pa vidi Julia sto da te papak uzima, i ti da mu se dajes kad sam ja tu, i bolji po svim pitanjima nema dalje sta da ti pricam
samo da resimo onu tvoju Australiju, i neke adrese, i da vidis veselja
|
|
|
|
|
|