Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nek te drugi sad vrti tako tri puta, jok ja
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: ma, da a sto je najgore sto ne juri samo za 'zenskim rodom' to mu je samo maska... njemu su ovi momci iz teretane od 25 do 30 onako bas po meri.. u jbt
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ti si za sve kriv... osetila sam jos od kad si dosao..sabotirao si moju i PIcardovu komunikaciju..upadao u rec, prozivao.. Ok, jasno je da je ljubomora u pitanju..al sam ja mislila da si ljubomoran na njega a ti si ustvari bio ljubomoran na mene...
eeeeeee...zivote lutalico
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
a Picard je sav srecan primio te njegove izlive ljubavi.. e to meni nije jasno..sve drugo i nekako...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ma nikad Julia, tako mi...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
heheh, jesam majstor za vodu navodim na svoj mlin,, ovo je skolski primer bio vidis Pikula da si mala beba za mene eto ti sad, ode ti Julia
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
al tacno sam i kroz monitor mogla osetiti taj nalet srece koje su Trletove reci probudile u Pucardu,..... A ja sam napisala hiljede reci na koje je ostao ravnodusan...
i sta ja da trazim vise ovde
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hoce on to tako Julia..istinu zboris i meni je sve zapoceto na startu upropastio  smjesni ste mi...smijem se cijelo vrijeme hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
izvini Julia, ali nema granica u upotrebi svih raspolozivih sredstava kad 'ocu da nesto ostane moje, to i ostane, ili bolje receno ne ode kod drugoga
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: hoce on to tako Julia..istinu zboris i meni je sve zapoceto na startu upropastio  smjesni ste mi...smijem se cijelo vrijeme hahah ja se ne smijem... pokusavam da progutam knedlu...al se i ona u grlu zaglavila...nema vise leptirica u stomaku..sad samo kao neki grc u zeludcu osecam... i tako
|
|
|
|
|
|