Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma... ova vruca stolica, izmedju ostalog.. i svi izlivi ljubavi posle toga ne mogu ja to...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
samo da mi ona ne ode svi drugi mogu, aj dobro i molena neka ostane
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah pa sjedi na stolicu..Picard ce tebe da propita i poslije se ljubite
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pazi Julija, kod mene te emocije nisu lazne, ja ih i nemam ali ono ako treba, ce se nagodimo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ma.....ni ti me ne mozes zadrzati... Aj sto ides sa NJOM na letovanje..to mogu da podnesem...al Triletove izlive ljubavi, ljubakanje Molene a citiranje moga posta..ma da ne nabrajam vise...e to ne mogu da podnesem stvarno..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
kako ono reče laki 'hvala ovom velikom čoveku, duši velikoj'
tako nekako bilo
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: hahahah pa sjedi na stolicu..Picard ce tebe da propita i poslije se ljubite ako ce se ljubimo...onda...aj sescu na stolicu pa cu posle da idem al prvo da se potvrdi to ljubljenje
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
tu sam da utesim zatrci mi se u zagrljaj
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Julia je napisao: ma.....ni ti me ne mozes zadrzati... Aj sto ides sa NJOM na letovanje..to mogu da podnesem...al Triletove izlive ljubavi, ljubakanje Molene a citiranje moga posta..ma da ne nabrajam vise...e to ne mogu da podnesem stvarno.. al' ja njega više ne volim samo ga se sjećam
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Julija, neces imati vise puno sansi ovo sa ovim jos i mogu da ti oprostim,