Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ih, manje vise za Molenu i ja sam bio u pitanju, ali dobro je, nisi me izgubio potpuno jos te volim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Picard je napisao: zatvoren dućan a nije...ne zahebavaj nego odgovaraj
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Trile je napisao: ih, manje vise za Molenu i ja sam bio u pitanju, ali dobro je, nisi me izgubio potpuno jos te volim e ovo je ljubav sve se ispaltilo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Trile je napisao: ih, manje vise za Molenu i ja sam bio u pitanju, ali dobro je, nisi me izgubio potpuno jos te volim e ovo je ljubav sve se ispaltilo ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Trile je napisao: ih, manje vise za Molenu i ja sam bio u pitanju, ali dobro je, nisi me izgubio potpuno jos te volim Re: Sta trenutno slusate? Trile je napisao: nema sanse ne volim te vise
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Julia je napisao: evo i od mene jos nekoliko
1.Da li si prevario nekad svoju devojku? 2.Da li bi to uradio (ako nisi) ono..upoznas neku drugu devojku, proradi hemija ali bas bas, zavrti ti mozak ili bi se odupreo toj zelji.? 3.STa nikada ne bi oprostio (kada je veza u pitanju)? 4.Koje su po tebi idealne godine za brak? 5.Koja je tvoja najveca mana? 1 cuj, 'devojku' 2 hahahha, ne zasmejavaj me 3 da mu pojede burek 4 hahahaha, opet smeh, cuj 'po njemu' 5 on nema mana, osim one kosulje , roze-lila, ili je bila haljinica, ne znam vise
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Demonstrativno cu napustiti ovaj forum...ZAUVEK i niko vise nece me ubediti da se vratim Ja ne mogu vise da boravim na ovom mestu..bluda, neikrenih emocija..spanskih serija..i sl.. ne, ne..nije to za mene
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Julia je napisao: Demonstrativno cu napustiti ovaj forum...ZAUVEK i niko vise nece me ubediti da se vratim Ja ne mogu vise da boravim na ovom mestu..bluda, neikrenih emocija..spanskih serija..i sl.. ne, ne..nije to za mene šta kažeš
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma vidi je hahahaha de nam fino objasni..sta te nagnalo za tako nesto 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|