Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: sta je ti hahahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Trile je napisao: koliko godina, sad je trenutak da kazes sve kako misliš
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Trile je napisao: koliko godina, sad je trenutak da kazes sve to je u vezi onog letovanja
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ma ..spanska serija
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: Trile je napisao: koliko godina, sad je trenutak da kazes sve to je u vezi onog letovanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
i tako ako više niko nema pitanja
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
kamo te lepe srece da ih nije ni bilo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
evo i od mene jos nekoliko
1.Da li si prevario nekad svoju devojku? 2.Da li bi to uradio (ako nisi) ono..upoznas neku drugu devojku, proradi hemija ali bas bas, zavrti ti mozak ili bi se odupreo toj zelji.? 3.STa nikada ne bi oprostio (kada je veza u pitanju)? 4.Koje su po tebi idealne godine za brak? 5.Koja je tvoja najveca mana?
|
|
|
|
|
|