|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Picard je napisao: Julia je napisao: evo jos pet 1.Da li verujes u Boga? ne, ateist sam na sablažnjavanje mojih staraca  2.Da li obzirom da si lekar , priznajes bar donekle i neke prirodne 'lekove' ili kao sto vecina lekara radi,strogo negiras bilo kakvu pomoc od istih? priznajem, naravno, kanabis sativa npr3.Na sta si najvise ponosan kod sebe? uh, dug je popis , sve što započnem dovršim4.Sta najvise moze da te razocara? čovjek5.Da li si , sto se tice posla prevazisao osecaj razocarenja kad ane moze nekome da pomognes, ili te i dalje doticu tudje'nevolje? dotiču, kako ne, kada ti na odjelu umire mladac '92 godište, teško je biti ravnodušan, pa razgovori s obitelji, to je nekako najteže uhh..bre..ovo zadnje pitanje nisam trebala ni postavljati..sad se ja rastuzih
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Koliko ti je vazno i hoces li se ikada zeniti u crkvi?..i sta ako bi izabranica to zeljela ( a znamo tvoj stav po pitanju vjere ).
Da li bi pristo ici sa mnom u Beograd da upoznamo neke od ovih forumasa koji se ''kao'' dobro provode ? ..
Volis li da vozis ili da te voze? Koliko ti je ponizavajuce i da li je uopce da te zena vozi .. recimo idete na odmor i ona je vozac?..dopustio bi to
Ako bi ti ponudili posao na godinu dana negdje daleko i mozes da zaradis recimo tri puta vise nego u Zg za isti taj period..ali nema odmora cijelu godinu..da li bi pristao?
Poslozi po svom vidjenju vaznosti ili kako vec: sex, ljepota, dusa, materijalizam, obrazovanost, svjesnost
*ebu li te kompleksi ponekad?
Kako prilazis djevojkama koje ti se svide..daj nam neku situaciju?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Neki dan je hipoteticki pitanje bilo postavljeno Gigi..i ona rekla da bi, pristala bi..jesi li barem u jednom trenutku posmislio ''ne bi ti bilo lose'' ? hehe, vražeHoce li Blanka Vlasic vise skakati? dovoljno je skakala  Kakvo misljenje o tebi imaju ljudi iz tvoje sredine?..onako na prvu, ostavljas hladan dojam ili si ''sa osmijehom'' ? prvi dojam fantastičan, al' kad se zagrebe malo  , ma osmijeh je moj zaštitni znak Jel za tebe vazi ona '' Mozda nisam maher da odmah procjenim ljude al' pustam da im postupci odrede mjesto u mom zivotu''? sekunda mi je dovoljna da procijenim čovjeka, rijetko, al' baš rijetko se zaebem Kakvi te mogu ohladiti a kakvi zaintrigirati..postupci? ovo je neko metafizičko pitanje ... Smatras sebe humanistom...i radis takav posao naravno..kakav te osjecaj prozme kad vidis ljude koji kopaju po kontejnerima?..ako si ljut na koga si ljut? nisam ljut, plastične boce su dobar biznisSta je vazo za dobro fukncioniranje bilo koje vrste veze?... u reali i na forumu? ma nema tu pravila, važno je ne držati figu u džepu
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Nisam sumnjala Pic...samo pitam da stvorim neku okvirnu sliku...  I da...jedno pitanjce: Što te dosad najviše rastužilo u životu? ne znam, nemam ta rangiranja 'najsretnije, najtužnije' tiga mi je vezana uz gubitke nekih voljenih osoba ( za sada svi na broju, babe, roditelji, burki) tuga je bila kad mi je uginuo pas prije 5-6 godina... i tako... ima toga
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Julia je napisao: jel ziv Picard? sta radi do sad jbt? molena, uh... Sunce ti tvoje.... ljubim
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Sad malo krizaj heheh Megi- GigiSenka-Julia Molena- LakiTw- NikitaVucica-Iskra Trile- BossZex- ZlobniNaopak-Mad SinBrut-MrPhactnero-mmm sad izabrane povezi hehee...znam nije lako, ali mozes ti to  moramo malo i forumskih pitanja šta da ih povežem, po kojem ključu ne budi nedorečena molena
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zasto ti je estetika toliko vazna ?..evo i na pitanja odgovoras..podebljano, boldiras..gubis vrijeme..perfekcionista? Da li si ikada koristio u sexu neku vrstu pomagala? ( ne mislim samo na plastiku..recimo hrana, snimanje...ovo ono) Smatras li sebe kreativnim i mastovitim? Kada si zadnji put imao sex u autu?  Sviras li neki instrument? Sta mislis ... forum ... neko svoje vidjenje ovog ovdje stanja ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: Molena je napisao: Sad malo krizaj heheh Megi- GigiSenka-Julia Molena- LakiTw- NikitaVucica-Iskra Trile- BossZex- ZlobniNaopak-Mad SinBrut-MrPhactnero-mmm sad izabrane povezi hehee...znam nije lako, ali mozes ti to  moramo malo i forumskih pitanja šta da ih povežem, po kojem ključu ne budi nedorečena molena ok..ovako smijeh suze ljubav vatra supljak
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Putovanje ili neki najnoviji tehnicki model? putovanje
Da moras da biras ili da nadjes rjesenje..kako bi postupio: ona je trudna, nakon pola godine veze...dobra je, ALI nije nesto/osjecas...sta bi? ne bih ženio na prvu, ima vremena ihaha
Na moru...slusati klape ili partijati negdje na plazi? Zrćeeee
Skojke ili hobotnica? školjke, al' nisam baš ljubitelj
Sta ako nije fizicki onako kako zelis...ali ti je privlacna i osjecas neku ''energiju'' ?..prepustas se ili ti to bas jako smeta? prepuštam
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 107 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|