Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: kako d ase skratim za 2-3 cm? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) tebi je lakse.. ja citam i razmisljam...bem ti bas..i da je stariji par godina..morala bih se ofarbati, smanjiti grudi,izvezbati osmeh..mozda cak i socova neka staviti.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
To je sve lako Julia, sve se to moze izmjeniti, al kako smanjit visinu jbt? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
joojjjjjjjj..a omiljeno jelo mu ono koje ja uopste ne jedem
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: kako d ase skratim za 2-3 cm? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Pogni malo koljena... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
GiGi je napisao: Pic... 1. Kojim trima riječima bi opisao sebe? duša od čovjeka  2. Imaš li kućnog ljubimca? njem. ovčar3. Kojoj životinji si najsličniji s obzirom na temperament? neka umiljata, ćuko valjda4. Da nisi doktor...što bi najradije bio? vozač tramvaja5. Koga si zadnjeg nazvao? svoj odjel, pitao za stanje jedne teško bolesne mlade djevojke (eto, zovem na svoj slobodan dan, budala)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ni ja, meni to smrdi fuuj daj bre prase ,rebarce PITANJA: - Da li znas da kuvas? - Je l znas da savrsentsvo ne postoji? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: kako d ase skratim za 2-3 cm? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ima u Rusiji neka operacija
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nisi ti vredan toga ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e cek sad...sta da pitam a da se ne razocaram...  hmm... Zima ili leto? Volis li da citas, i sta? Omiljeni filmski zanr? STa bi devojci poklonio za rodjendan a da to bude originalno? Najludja stvar koju si uradio zbog ljubavi?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: ni ja, meni to smrdi fuuj daj bre prase ,rebarce PITANJA: - Da li znas da kuvas? znam, kuhano jaje, hrenovke... šta još - Je l znas da savrsentsvo ne postoji? to ti misliš da ne postoji
|
|
|
|
|
|