Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Pohvaljujem Layu jer je izdrzala ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
u cemu?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Julia je napisao: u cemu? u svojoj nameri da ne posecuje forum....i jer je napravila svoj forum samo za odabrane ljude ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
odabrane ljude!? prvi glas
hvala ljaki što me nisi pozvala
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Zlobni je napisao: Julia je napisao: u cemu? u svojoj nameri da ne posecuje forum....i jer je napravila svoj forum samo za odabrane ljude ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) eto..ja opet neobavestena... A ja mislila ona negde na odmoru i sl u svakom slucaju..ako je njoj lepo...super..cestitam
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
jos nije pocela sa pozivnicama, polako ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
s tim ..sto moram reci da mi je sa druge strane zao..jer ako budemo svi napravili svoje forume..jbg..nema od toga nista..svi ce ''sedeti'' na svom forumu..a gde je druyenje, zezanje, zabava...
PS..da me neko ne shvati pogresno,nemam nista protiv taman posla, samo naglas razmisljam
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Zlobni je napisao: Julia je napisao: u cemu? u svojoj nameri da ne posecuje forum....i jer je napravila svoj forum samo za odabrane ljude ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) Kritikujem Layu jer je otišla sa onoliko patetike,i sa nekim bezveznim 'razlozima',a sada vidimo da je otišla jer je napravila svoj forum.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Zlobni je napisao: jos nije pocela sa pozivnicama, polako ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Hoće li pozivnice doći podijeliti ovde? Ako hoće,neka to uradi javno a ne na pp kao oni drugi.
|
|
|