Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: ma, brezveze za moj pojam al' aj, kad postavi daj mu neku ko fol pohvalicu čisto ono, reda radi
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ne treba bit ko ja... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: Picard je napisao: kaže se klimakterij da, da tako jedan isao u teretanu.. pa mu nije 'ono' vise radilo koje ono?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Julia je napisao: Picard je napisao: kaže se klimakterij a zar se to i muskarcima desava? pa da, čitao sam o tome al' neka Trile kaže iz prve ruke
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ono u zelenim gacama, u ovom slucaju
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: ono u zelenim gacama, u ovom slucaju uffffffffffffff...Trile to je tebe neko zahebao kad si bio mali da ne bi trosio pare na teretanu... ja sam sigurna da sve radi ko sat
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
kod nas koji smo prirodni sve to radi
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ma da, koliko pališ motor, 1 put na godinu