Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dosadnjakovic i iskren nije jedno te isto  ja volim iskreno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Picard je napisao: biće bolje ma naravno ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
molena, tvoja baš mora biti zadnja
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
nesto drugo: BILDE , Msm bildera ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
oprosti mi Picard molim te nece se vise ponoviti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Naopak je napisao: Molena je napisao: ja ne znam ko je vama slagao da je biti iskren mana onda sma i ja jedna velika mana a to mi se ne svidja ni malo Niko nas nije slagao, mana jeste, jer sam osetio na svojoj kozi a kako se to (ako mislimo na forum) moze bilo sta osetiti na svojoj kozi..a pogotovo iskrenost
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma Julia..slusaj ja ne znam sta se desava sa Naopakim..ali on nesto puno u zadnje vrijeme potencira tu titulu 'zrtve iskrenosti' a mozda se naljutio na neciji iskreni upis ... vidis ti kontadiktornost. Naopak je ok forumas...ali mi brate zao sto se tako 'prima' na necije rijeci... ispade da je na forumu najvise ovih 'primača' 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
E aj da vam objasnim....pogresno ste me razumele, nisam se ja primio nimalo na niciju iskrenost, niti se nekome naljutio na iskrenom pisanju. Kada sam rekao "osetio na svojoj koži" mislio sam na moju otvorenost i iskrenost i na to kako je to toliko lose proslo da sam cak ja ispao zao.Nadam se da je sad malo jasnije.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|