Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jun 2025, 21:17

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 11 Jul 2012, 23:48
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Seksi Rada na snimanju spota

Jedna od najatraktivnijih i najtraženijih zvezda Grand produkcije, Rada Manojlović, prethodnih dana u Crnoj Gori radila je na ekranizaciji još jedne pesme sa novog albuma.

Slika
Zgodna pevačica u Crnoj Gori ekranizovala pesmu "S mora na planine"

Jedna od najatraktivnijih i najtraženijih zvezda Grand produkcije, Rada Manojlović, prethodnih dana u Crnoj Gori radila je na ekranizaciji još jedne pesme sa novog albuma.

Atraktivna Rada odlučila je da snimi spot za pesmu S mora na planine, zbog čega se sa ekipom na par dana preselila na crnogorsko primorje, kako bi što verodostojnije dočarla priču pesme. Pogledajte kako je bilo na snimanju spota zgodne pevačice, a dok ne izađe spot, preslušajte audio verziju pesme S mora na planine.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Tracara

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 12 Jul 2012, 00:05
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Kući otišao sa hostesom: Petar Mitić prevario Ivanu Pavković?!

Slika

Iako su svi prognozirali da će veza između Petra Mitića i njegove koleginice Ivane Pavković, postati ozbiljna, do toga, kako stoje stvari, ipak neće doći, jer mlađani zavodnik Mitić nikako ne može da bude veran. U to su se mogli uveriti svi koji su bili na nastupu ovog pevača u jednom klubu u Bijeljini, na kom je lepuškasti Mitić celo veče koketirao sa atraktivnom hostesom.

Slika

Prema onome što se već nekoliko dana priča po Bijeljini, Mitić je, siguran u svoj uspeh, hostesu pozvao u toalet, kako bi se još više zbližili, a zli jezici tvrde da bi do bliskog susreta i došlo, da hostesi nije bilo glupo pred svima da uđe u muški wc.

Slika

Mitić se u wc-u zadržao oko 15-ak minuta, posle čega je napustio lokal, a da li je ostao u Bijeljini tu noć ili će se sa atraktivnom hostesom sresti oči u oči u nekom drugom gradu, ne znamo, ali da su, naočigled svih razmenili telefone i da je i ona takođe, nekoliko minuta posle njega napustila lokal to smo videli.

Slika

Slika

Slika

Slika

Scandal

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 13 Jul 2012, 16:32
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Seksi Rada plažom vlada

Radmila Manojlović snimala spot u Budvi, a svojim izgledom fascinirala je sve kupače

Slika

Ona je bomba!
Radmila Manojlović je pre dva dana snimala spot za pesmu „S mora na planine“ na plaži Jaz u Budvi i svi pogledi bili su uprti u nju! A kako i ne bi kad Rada izgleda poput svetskih diva! Savršeno telo, duga kosa i lep ten samo su neki od aduta koje je pevačica istakla.

Kad su brojni kupači saznali da snima spot, okupili su se oko nje i sve vreme su je slikali i davali joj komplimente. Čak ni devojke nisu zaostajale u lepim rečima koje su upućivale jednoj od najpopularnijih zvezda „Granda“.

Radi nije bilo nimalo lako da na plus 40 po nekoliko puta ponavlja scene, menja šminku i garderobu, ali pošto je pravi profesionalac, sve je to „muški“ podnela. Inače, spot je rađen u režiji DM sat, a publika će moći da ga vidi za dve sedmice.

Slika

Slika

Slika

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 14 Jul 2012, 01:34
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

„Zvezde Granda“ prodmale Aleksandrovac

Sedmoro finalista „Zvezda Granda“ sinoć su nastupili u Aleksandrovcu na prepunom bazenu i dodatno zagrejali i ovako vreli atmosferu

Slika

Slobodan Rakić, Nikolina Kovač, Andreana Čekić, Aleksa Radenković, Vanja Mijatović, Darko Martinović i Milica Pavlović napravili su dvočasovnu gromoglasnu žurku zbog koje su na kraju dobili veliki aplauz. Tokom nastupa veliki broj fanova prilazio je novim zvezdicama na našem estradnom nebu kako bi uzeli autograme i fotografisali se sa njima jer kako je jedna devojčica rekla: „Sada sam videla Milicu Pavlović i ko zna kada ću ponovo“.

Puls

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 14 Jul 2012, 01:46
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Slobodan Vasić slomio mali prst na "Petak 13"

Mladi pevač „Zvezda Granda“ Slobodan Vasić demantovao je spekulacije da ga je na jednom nastupu prilikom racije legitimisala i maltretirala policija.

Slika

–Istina je da je policija vršila tada neku proveru u klubu u Kraljevu u trenutku kada sam ja nastupao, ali je neistina da su mene legitimisali. Policija je bila kokretna i profesionalno je obavila svoj posao i ja nisam imao problema. Neistina je i da ću ja morati da policiji otkrivam koliki sam honorar dobio za taj nastup zbog nekakve istrage protiv gazde kluba, izjavio je Vasić za „Pulsonline“.

Mladi pevač je danas imao tu nesreću da je slomio prst na nozi, pa je počeo da sumnja u mračnu stranu
petka 13., ali ako je gledati po angažovanjima ovih dana, njega maler sigurno ne bije. Naime, pevač je
danas stigao iz Crne Gore gde je održao nekoliko izuzetno posećnih nastupa, za vikend je u Srbiji gde će
imati posla na svadbama pa se ponovo vraća na primorje gde ga tek sleduju radne obaveze.

Puls

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 15 Jul 2012, 00:11
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Tajna veza: Milica Pavlović i Milan Dinčić u šemi?!

Slika

Milica Pavlović i Milan Dinčić Dinča u šemi? Vest koja je odjeknula estradnim krugovima kada su nedavno viđeni da zajedno šetaju po gradu, i ispijaju pića po baštama kafića. Paparazzo portala Poznati.info našao se na licu mesta kada su mladi golupčići zajedno svratili u jedan popularni kafe.
Zgodna Milica išla je prva, a za njom i nasmejani Dinča. Bili su u pratnji drugara, koji preterano nije učestvovao u njihovom razgovoru. Pevačica je sve vreme bila okrenuta prema Dinči i vidno uzrujana nešto mu objašnjavala. Da li je na pomolu nova estradna ljubav, još jedna u nizu u grupi Zvezda Granda ili je reč o ćaskanju uz kafu, ostaje nam da vidimo.

Slika

Svet

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 15 Jul 2012, 14:38
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Zvezde Granda nepoželjne na Cetinju

Grupa građana Cetinja u protestnom pismu gradonačelniku crnogorske prestonice naglasili su da bi koncert Zvezda Granda značilo da je Cetinje palo pod naletom populizma i kiča, kojima se dugo i odlučno suprotstavljalo

Slika

PODGORICA - Grupa građana Cetinja uputila je danas pismo gradonačelniku crnogorske prestonice Aleksandru Bogdanoviću od koga traže da ne dozvoli da se u tom gradu održi koncert Zvezda Granda.

Najoštrije protestujemo i izražavamo neslaganje sa odlukom da se na Cetinju organizuje manifestacija Zvezde Granda, bez obzira na činjenicu što naš stav može da povredi nečija osećanja, navodi se u pismu.

Dodaje se da bi održavanje koncerta Zvezde Granda značilo da je Cetinje palo pod naletom populizma i kiča, kojima se, kako se navodi, dugo i odlučno suprotstavljalo. Radi se o tome da se morate odlučiti da li smo za to da gradimo univerzitetski i prosvetiteljski centar ili vašarište na kome je svakome sve dozvoljeno, ističe se u pismu gradonačelniku.

Ocenjuje se da bi Cetinje, organizacijom koncerta Zvezda Granda, bilo kulturno degradirano. Očekujemo da uvažite naše stavove i da svojim autoritetom utičete da se taj događaj ne organizuje na Cetinju. Od vas očekujemo da konačno dobijemo manifestacije i kulturni život kakav je primeren prijestonici jedne države, njenoj kulturi i tradiciji, zaključuje se u pismu Bogdanoviću.

Ovogodišnji pobednik takmičenja Zvezda Granda je Cetinjanin Darko Martinović, zbog čega je iz te muzičke produkcije odlučeno da održe koncert u crnogorskoj prestonici.

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 15 Jul 2012, 14:42
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Podmetačina Pinka: Nikolić u Zvezdama Granda

Televizija "Pink" emitovala je sinoć reprizu emisije "Zvezde Granda" u kojoj je jedan od članova žirija bio Tomislav Nikolić, sada predsednik Srbije.

Slika
Toma u žiriju četvrti s desna

U pitanju je repriza polufinalnog takmičenja "Zvezda Granda" koja je stara tri godine, kada je Nikolić bio predsednik Srpske napredne stranke. U istoj emisiji, pored sadašnjeg predsednika Srbije, specijalni gost i član žirija bila je i pevačica Svetlana Ražnatović.

Slika
Ceca i Toma pre tri godine kao članovi žirija u Zvezdama Granda

Ova emisija emitovana je sinoć bez bilo kakvog povoda, sem što je nekadašnji član žirija pre skoro dva meseca izabran za predsednika Srbije. Pink, međutim, nigde na ekranu nije stavio oznaku da je reč o reprizi. Mnogi građani neupoznati sa serijalom i učesnicima Zvezda Granda sinoć su bili zatečeni i razočarani što predsednika zemlje vide u jednom takvom zabavnom programu, i to u vreme kada se zemlja nalazi u neverovatnoj krizi.

Vesti

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 15 Jul 2012, 14:46
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

SLABOVID, A POGAĐA TROJKE: Osim u pevanju, nova Zvezda Granda majstor i u basketu! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte kako Darko Martinović igra košarku i sa kakvom lakoćom dribla loptu. Za Telegraf otkriva da bi za svoj debi album najviše voleo da snimi duet sa Sašom Matićem ili Acom Lukasom

Slika

Kad je onaj gore delio talenat, bio je baš darežljiv prema pobedniku ovogodišnjeg “Zvezde Granda” Darku Martinoviću. Naime, pored pevačkog dara, u koji je imala prilike da se uveri celokupna javnost tokom dve sezone popularnog muzičkog takmičenja, ovaj momak je rođeni talenat za – košarku.

Iako mu je vid prilično loš (ostalo sačuvano tek 5%), Darko barata košarkaškom loptom kao profesionalac, vodi, dribla, šutira, a specijalnost mu je – pogađanje trojki! Tu svoju veštinu pokazao je i gostujući u redakciji Telegrafa. Pri prvom susretu sa loptom vidi se da je ovaj pevač zapravo – nesuđeni košarkaš, a ni slabovidost ne sprečava ovog vedrog Cetinjanina da uživa u, kako kaže, omiljenom hobiju.

- Slobodno vreme se trudim da provodim sa prijateljima. Da li je to neka šetnja, izlasci na kafu…Ranije sam se više bavio sportom, a košarku naprosto obožavam! U Cetinju imam teren na kome sam navikao da igram i tamo nepogrešivo pogađam, na ostalim terenima mi je potrebno malo privikavanja – kaže Darko i pristaje da nam na terenu pokaže neke basketaške fore.

- Eh, daje malo više slobodnog vremena, sigurno bih svaki dan išao na basket. Ovako, mora od nečeg da se živi, a košarka je ipak bila i biće samo moj hobi, sa setom u glasu kaže Darko.

Taj sportski duh, koji je pokupio na košarkaškom terenu, uticao je na njega da lakše primi poraz u prethodnoj sezoni Zvezda Granda. Darko se, poput pravog sportskog asa, vratio ove sezone i briljirao, što je na kraju rezultiralo konačnom pobedom.

- Iako sam važio za favorita publike i za miljenika kolega, nisam se zanosio mislima o pobedi, već sam sportski odigrao do poslednje sekunde, do poslednje pesme, kaže skromno Darko, koji tvrdi da je bio šokiran nakon proglašenja.

Ističe na kraju da mu titula “Zvezde Granda” nije drastično promenila život.
- Promenilo se samo utoliko što sada imam mnogo više obaveza, a mnogo manje slobodnog vremena. Mislim da se kao čovek nisam promenio. Isti sam onakav kakav sam i bio, hvala Bogu, i trudiću se da to i ostanem – konstatuje DarkoMladi Cetinjanin naglašava da je sa svim takmičarima ostao u odličnim odnosima i da mu svi pružaju veliku podršku.
- Od prethodne sezone se poznajem sa Andrijanom Čekić, tako da sam sa njom najbliži, ali i sa ostalima se odlično družim. Uskoro putujemo u Crnu Goru, gde ćemo zbog nastupa biti stalno zajedno i tome se veoma radujem – ističe.

Darko kaže da trenutno najviše sluša Sašu Matića, a omiljena mu je pesma “Noći u Sibiru”. Nakon turneje po rodnoj Crnoj Gori, od septembra ulazi u studio i počinje snimanje svog albuma prvenca. Ne želi da otkriva detalje, ali ističe da bi voleo da otpeva i neki duet.

- Rado bih snimio i više dueta. Najviše bih voleo da to bude sa Sašom Matićem, Acom Lukasom ili Harisom Džinovićem. Od “Zvezda Granda” bilo bi lepo da Andrijana Čekić i ja uradimo zajedničku pesmu.

Darko Martinović je kao pobednik “Zvezda Granda” nagrađen stanom u Beogradu. Ističe da će sada više vremena provoditi u srpskoj prestonici. Već se uselio u svoj raj na Petlovom Brdu, ali još nije dovršio sve poslove oko sređivanja.

- Bio sam iznenađen kada su mi ključeve od stana uručili dva dana nakon završetka takmičenja. Daleko od toga da sam sumnjao da neće ispuniti datu reč, ali zaista su me zatekli i ovom prilikom se zahvaljujem Grand produkciji jer je stan stvarno fenomenalan. Sve je onako kako meni odgovara – zadovoljan je Martinović.

Darko je već publici predstavio svoju novu pesmu i kaže da su prve reakcije izuzetno dobre. Nada se da će na sličan način publika dočekati i prvi album.

- Pesma je pravljena za mene i smatram da su mi baš pogodili ukus i senzibilitet. Uspeli su u tome i publika je to prepoznala – ističe Darko i dodaje da od novog albuma očekuje vrhunski kvalitet i pesme koje neće trajati samo jednu sezonu, već će se slušati dugo, dugo..

Telegraf

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 15 Jul 2012, 14:50
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Prva guza Jadrana: Solo Jaca u plićak se baca

Barjaktarovićeva uživala u moru u izazovnom bikiniju

Slika

Prirodne lepote.
Ako ste se zapitali kako izgledaju prirodne lepote Jadrana, onda vam ne preostaje ništa drugo nego da, na primer, skoknete do Crnogorskog primorja. Tu ćete videti sve prirodne lepote Jadrana. I Jadranke! I to ne bilo koje, nego Jadranke Barjaktarović! Ona ovo leto provodi radno, nastupajući u najpopularnijim diskotekama i klubovima u Crnoj Gori.

Ali, eto, ponekad ukrade malo vremena, pa ode do plaže da se odmori i uživa u moru, kao što je to bio slučaj pre neki dan, kada je došla na plažu Kvin ov Montenegro u Bečićima.

Zgodna pevačica je u izazovnom bikiniju, koji, što bi rekli sportski komentatori, kao statistika - više otkriva nego što pokriva, uživala na plaži, prepuštajući se vodi i suncu.

Pokazala je da ume da se opusti. A pokazala je i prirodne lepote. Svoje.

Slika

Slika

Slika

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu