Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
moram da pohvalim Juliu...jer ona to zasluzuje Iskru takodjer Vucicu jer je danas luda Casa uvijek:* Megi jer je ona u mojim ocima od prvog dana ista Bossa jer se uklopio..a ostao je svoj Gigi...opasan igrac..ali mi se svidja Picard..ufffff itd..sve redom koji su online
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: moram da pohvalim Juliu...jer ona to zasluzuje Iskru takodjer Vucicu jer je danas luda Casa uvijek:* Megi jer je ona u mojim ocima od prvog dana ista Bossa jer se uklopio..a ostao je svoj Gigi...opasan igrac..ali mi se svidja Picard..ufffff itd..sve redom koji su online pridruzujem se pohvalama.. moram jos da dodam Molenu...prisutna je u isto vreme veceras kada i ja..a jos u kombinaciji sa Megi..zagarantovan smeh
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kritikujem Juliju jer opet pivom zaklanja pogled... HEH 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žex je napisao: Kritikujem Juliju jer opet pivom zaklanja pogled... HEH  kad bre? gde
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ovom prilikom želim da pohvalim MeGi, što će nam dovesti fen pejđ i njene fenove Da ba malo živne forum **bem ti danove
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Julia je napisao: Žex je napisao: Kritikujem Juliju jer opet pivom zaklanja pogled... HEH  kad bre? gde Pre... Zaklonila si ono najvažnije... Izem ti pivo ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Zaboravio sam da pohvalim Juliu za iscrpne odgovore, i Molenu - sramota me koliko me hvali 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
neka malo..solidarisi se sa mnom pokusavam da prebacim lopticu hehe... a i ne njanjkam tako ja vidim, onako bez uljepsavanja ma sta da hvalim ili kritikujem od koga je dosta je i ovo do sada 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajde da danas svih iskritiziram... Kritiziram sve redom jer mi se može! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pohvaljujem sebe , jer pisem sama sa sobom a toliko mi je dosadno al nema veze i dalje pisem
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|