Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Ja se uopste ne salim..kako god to izgledalo.. Cak sam, kada sam prvi put sanjala taj san pisala na forumu, mislim da je na temi cime ste danas opsednuti ili tako nesto... jbg...valjda podsvest..sta vec
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Profesorica književnosti...hmm... Ajmo...tko je sljedeći... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ko god da je sledeći nahebucko je otvorila mi se dizna samo da se spusti na foteljku il dvosed sve je jedno bilo bi poželjno da je neki s magičnih fotki ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja predlažem tebe. Ostali ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da Boss...i je predlažem Vučicu... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
moze Vucica iako Gigi..opasno vjesto izbjegavas ovu fotelju a samo te cekam...da znas malecka 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nisam predložio Wuki, nego GiGi GiGi ne ujedamo ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pa bejah skoro au Điđi shebucka me samo tako
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: iako Gigi..opasno vjesto izbjegavas ovu fotelju a samo te cekam...da znas malecka  Čekaj da malo zahladi...sad mi je prevruće za ovu stolicu... 
|
|
|
|
|
|