Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Trile..kod tebe su emocije u pitanju..shvati to vec jednom  ti si emotivac..i na posebnom mjestu Sladoled na stapicu ili kornet? kornetDa li je tebi masaza bolja kao spa tretman ili kao predigra? uff..ja obozavam masazu..u svakom pogledu..al ako moram da biram..kao predigraKoja boja prevladava u tvom ormaru? zuta pink i crvena
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Julija ... Da ima nekih super moci koju bi za sebe izabrala? Omiljena boja ... Odrzavas li kontakt sa drugaricom iz detinjstva? Kako zamisljas svoju prosidbu?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Nikita je napisao: Julija ... Da ima nekih super moci koju bi za sebe izabrala? carobni stapic koji ce izleciti sve bolesne..Omiljena boja ... imam ih vise..al ajde..pink, zuta i crvenaOdrzavas li kontakt sa drugaricom iz detinjstva? manje vise da..sa onima koji su mi ostali prijatelji i danas..redovnoKako zamisljas svoju prosidbu? nekad zamisljala.. vise ne
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Julka.. kad čemo u lov na kengure ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Iskra je napisao: Julka.. kad čemo u lov na kengure ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif) joooojj..dje me nadje...ja bih rado..odmah sad..
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nemo sad nisam se spakovala ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Iskra je napisao: nemo sad nisam se spakovala ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pakuj se...odmah.. inace...nedavno sam opet sanjala san..krenula ja tamo..a ono neka oluja..haos..ne mogu da stignem..lutam nekuda...avion pada u more..al ja ostanem ziva..dalje nas preuzima neki brod..opet oluja..besni..voda sve usla unutra..jedva nekako ugledah kopno..a tamo stoji i ceka me ON.. i to mi se desilo bas dosta puta...isti san...neki detalji budu malo drugaciji..od sna do sna..al sustina ista
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Julia je napisao: Iskra je napisao: nemo sad nisam se spakovala ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pakuj se...odmah.. inace...nedavno sam opet sanjala san..krenula ja tamo..a ono neka oluja..haos..ne mogu da stignem..lutam nekuda...avion pada u more..al ja ostanem ziva..dalje nas preuzima neki brod..opet oluja..besni..voda sve usla unutra..jedva nekako ugledah kopno..a tamo stoji i ceka me ON.. i to mi se desilo bas dosta puta...isti san...neki detalji budu malo drugaciji..od sna do sna..al sustina ista vrlo interesantno al ajd nećemo ovde da zatrpavamo temu treba to samo dobro izanalizirati
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
i tako.... znaci nemate vise pitanja?  doduse Boss je postavio za petoro
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: Iskra je napisao: nemo sad nisam se spakovala ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pakuj se...odmah.. inace...nedavno sam opet sanjala san..krenula ja tamo..a ono neka oluja..haos..ne mogu da stignem..lutam nekuda...avion pada u more..al ja ostanem ziva..dalje nas preuzima neki brod..opet oluja..besni..voda sve usla unutra..jedva nekako ugledah kopno..a tamo stoji i ceka me ON.. i to mi se desilo bas dosta puta...isti san...neki detalji budu malo drugaciji..od sna do sna..al sustina ista ti treba da podjes da pises ljubavne romane..ili da ih prestanes citati  jesi se probudila mokra ili ? hehehe pa ebem mu i Australiju..ja bih otisla tamo i vise to rjesila
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|