|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Trile..kod tebe su emocije u pitanju..shvati to vec jednom  ti si emotivac..i na posebnom mjestu Sladoled na stapicu ili kornet? Da li je tebi masaza bolja kao spa tretman ili kao predigra? Koja boja prevladava u tvom ormaru?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sad Julija odgovara na Bossovo pitanje..referat pise a i on sve forumase nabrojao..Boss mogao si nekoga i izostaviti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena je napisao: sad Julija odgovara na Bossovo pitanje..referat pise a i on sve forumase nabrojao..Boss mogao si nekoga i izostaviti  Nije trebala pisati da je raspoložena. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nije mislila na pisanje
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
kako god ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Boss je napisao: A sad ona forumska pitanja, Otpiši nebitne Molena - Just MeGi - GiGi Iskra - Wuki Trile - mmm Picard - Zlobni Žex - Naopak Bubi - Sjajna Senka - Astra Pitt - Marrin Minne - Tw ja ovo ne mogu...izmedju Moli i Just, ili Tw i Minie, Picarda i Zlobnog..ne mogu da izdvojim ko je bitniji stvarno..u tom slucaju otpisujem sve  Opiši forumaše, opširnije Molena pametna, elokventna,zdravog razmisljanja duhovita, ponekad mozda malo tvrdoglava..sve u svemu svidja mi se ...gotivim je bas  MeGi.. Megi znam dugo u ovom Net svetu..i nekako ''svedok'' sam njenog virtuelnog sazrevanja..kad se setim kakva je bila na pocetku..brzopleta uvek spremna za svadju provokator..vremenom..polako postala je neka druga Megi, i dalje duhovita ali su isplivale i neke njene druge osobine..da je pametna,da nije zlonamerna vec samo voli da se sali..naucila je kada treba stati na loptu...a naucila je cini mi se i to da nekada nasa sala moze da povredi drugu osobu pa se ipak malo kontrolise..Megi je ...Megi..to je dovoljno...ASG... Ne poznajem je dovoljno tj skoro uopste da bih mogla da je opisem opsirinije ali onoliko koliko sam mogla procitati...voli da bocka a da ne bude ubodena, nije konkretna vec podbada onako sa strane...neki neke neka i sl..mozda u reali nije takva ali ovde joj je sujeta ogromna..moj utisak naravno Just.. odmerena, kulturna, spremna za salu uvek, nije zlonamerna..zao mi je sto je nema cesce, mada sa druge strane..drago mi je jer je zaokupljena nekim mnogo bitnijim stvarima..dobra osoba svakako..Minnie... ludaca luda...pozitivna..kreativna...uvek dobro raspolozena..puna ideja..zna da nasmeje..a i da oplete..ne da svoje stavove ni za zivu glavu..kad nesto naumi istera do kraja...ljub ljubGiGi.. ne poznajem je bas..ali fino vaspitana..kulturna osobaSenka..f ina dama..samo previse diplomata..ne ume da ''lupi'' sakom o sto..nekako mnogo kalkulise ponekad...to kao Admin..ovako Ok.pozitivna..finaIskra.. Nasa ''kuvarica'' salim se..Iskra ume da se kontrolise , skoro nikad ne odreaguje burno,,, sa svima pokusa prvo lepim.mada u zadnje vreme je pocela jasnije neke stavove svoje da iznosi i to mi se svidja..otvoreno glasno i jasnoWuki.. ponekad je ne razumem...kad pise..Mislim da je ok osoba ali mislim da previse neke stavri prima k srcu u ovom net svetu..i mozda se malo brze zameri ili naljuti..a ovo bi trebalo da nam je razonoda a ne mesto stresa.. Koja.. ne razumem coveka..ponekad..kao da ga katapultiraju sa neke druge planete da udje ovdei malo ''pljucne''Picard.. sta reci..nego...Srce malo...ove dve reci su dovoljno jake a samim tim i opsirneNaopak.. previse pridaje vaznost nekim kako kaze nebitnim likovima poput Pitta..ako su nebitni..cemu nervoza..iskreno ne mogu da verujem da necija slova mogu na njega da imaju takav uticaj...inace je ok..voli salu, zezanje..ok jeTrile.. ma on je misterija..od dana do dana..on je drugaciji..nekad namcor nekad dobrica..ranije se mnogo ljutio..bar na mene..sad se unormalio..ma Trile je dusa..Boss.. uf stvarno ga ne poznajem dovoljno..ali deluje mi kao skroz ok lik..nije neka prznica, svadjalica..pozitivan je..Pitt.. ma ne znam..provokator..pa ko se upeca upeco se..on prosto..voli da ''meri puls'' drugima..gde su im granice tolerancije i sl..kao da vrsi eksperiment..nekad pretera..nekad zna da bude dosadan sa tim provokacijama..al dobro..sve u svemu mene stvarno ne nervira..Zlobni.. ludak..voli da cacka po forumu..i na kraju bude ''ala ga je popravio svaka mu cast '' ..Zlobni je bas dobar decko..skroz..obozavam gaŽex.. kulturan fin, nacitan, obrazovan..blago onoj koja ga ima....mmm.. blesa jedna..moj ''zet''..sa njim delim neke zajednicke uspomene na nama drage ljude..i kad god ga vidim..uhvati me neka seta...iako mi je dragEmma.. ok je Ema..ima opasan jezik..ali mislim da je u reali dobrica..Takav ''stav'' fatalne zene mislim da je samo njen neki gard..jer je ustvari emotivna osoba i mozda je zivot tako naucio..da se predtavlja kao opasna..to je moj utisakTw... ludaja...nju sam upoznala i u reali..blesava..pozitivna..uvek nasmejena...ali mislim da je emotivac veliki iako na prvi pogled ovde tako ne delujeNikita..Niki je super..ona me uvek oraspolozi..zraci nekom pozitivnom energijom..Nikad je nisam ''videla'' ni ljuti ni iznerviranu..stalozena i smirena..sto meni mnogo fali  idi bre Bosss jebote
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Boss je napisao: kako god ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) da li si ti normalan..mislila sam da necu NIKAD ZAVRSITI
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Jukiska svaka cast ... A sto se mene tice ... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Da li ti se ikada desilo da je kondom pukao? NeDa li ti smeta kada ti muskarac zvizdi? da i to mnogo..deluje prostacki..bljakRasporedi glumce od 'najboljeg do najlosijeg': ( tvoje vidjenje) Trile, Picard, Naopaki, Zlobni, Boss, Zex, Casual, Brut, Mojne... Mojne,Trile, Brut,Naopaki, Bos, Zlobni,Picard, Casual, Zex...ako sam dobro razumela pitanje bem li gaKako se osvaja Julia?..na sta 'padas'.. pa nema neke opste ''definicije'' koja vazi uvek..al ajde..recimo,da me pogleda a meni zatrepere leptirici u stomaku..da zapamti neke sitnice koje sam mu ispricala u neobaveznom razgovoru i da me iznenadi jer ih se seti..da ume da me ''procita''' i kad sam tuzna da me samo uhvati za ruku i da cutimo zajedno..Sta te odbija od muskaraca? navalentnostJednom rijecju opisi savrsenu noc s muskarcem? ja i on..na nekom brodicu..(jahti..nije stvar u jahti da se razumemo nego romantici..voda, talasi i to ) ja i on sami..upaljene svece..muzika..brod se ljulja..a mi se gledamo u polumraku..oci nam sijaju..od sveca a i od strasti..on mi prilazi, hvata me za ruku..ljuljamo se u ritmu muzike i talasa..i ljubimo..tako pocinje..dalje..drugi put  Pusis li u wc-u ? ujutru kad ustanem, odem u kupatilo sedem na Wc solju i palim svoju prvu cigaretu.to mi je merak 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 50 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|