Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sta, ona nosi vise grudnjaka ??
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Boss je napisao: Otpiši nebitne
Molena - Just MeGi - GiGi Iskra - Wuki Trile - mmm Picard - Zlobni Žex - Naopak Bubi - Sjajna Senka - Astra Pitt - Marrin Minne - Tw
Opiši forumaše, opširnije
Molena MeGi ASG Just Minnie GiGi Senka Iskra Wuki Koja Picard Naopak Trile Boss Pitt Zlobni Žex mmm Emma Tw Nikita Boss, stvarno izvini nisam ovo do sad -radila' izmedju navedenih parova da obrisem nebitne ono tipa izmedju molene i just da obrisem ko je nebitan
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Da li ti se ikada desilo da je kondom pukao? Da li ti smeta kada ti muskarac zvizdi? Rasporedi glumce od 'najboljeg do najlosijeg': ( tvoje vidjenje) Trile, Picard, Naopaki, Zlobni, Boss, Zex, Casual, Brut, Mojne... Kako se osvaja Julia?..na sta 'padas'. Sta te odbija od muskaraca? Jednom rijecju opisi savrsenu noc s muskarcem? Pusis li u wc-u ? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jeste Julka ebet te plavu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 31 Jul 2013, 23:35, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Molena je napisao: Rasporedi glumce od 'najboljeg do najlosijeg': ( tvoje vidjenje) Trile, Picard, Naopaki, Zlobni, Boss, Zex, Casual, Brut, Mojne... ovo je navodjenje na .. vec si nas ti rasporedila.. izmesaj to malo
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Molena je napisao: Jednom rijecju opisi savrsenu noc s muskarcem? Pusis li u wc-u ?  ovo isto.. i pitas i odgovaras istovremeno
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Trile ne odaji privatno pisanje izmedju nas..stvarno nema smisla
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ok, ali nije to bilo pisanje,..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Juliska Juliska.. izaberi slobodnu temu i pisi  hahah..stani salim se. -Koliko grudnjaka imas, i postoji li ijedan sportski da ih malo spusti ? uh mnooogo ..a kad hocu malo da ih spustim onda ne nosim grudnjak..uglavnom leti ga ne nosim osim na posao-Vjezbas li sta?i dem u teretanu-Koga bi s foruma potrosila kao igracku? . znas na sta mislim da ti ne objasnjavam hmmm...pa trosila bih ga al ga ne bih potrosila kao igracku...tj..igrala bih se dugo... jbt ne znam..od ovih sto sam ih videla..recimo....Picarda Dodjeli radno mjesto po karakteru kako ti procjenjues: Naopak-uff..ovde se dvoumim...nastavnik fizickog Boss-fitnes instruktor Megi-inspektor u policiji Senka-diplomata Molena-novinar Gigi-profesorka knjizevnosti Napisi zivotinju koja ti odgovara uz karaketer sljedecih: Laki-tigar Tw-lav Casual-golub Zlobni-panter Iskra-macka Nikita-kuca, al neka umiljata
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
zbog onog na slovo P, i trosenja necu sad vise ni da citam dalje sta odgovaras