|
Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Eh, ista sudbina ocekuje mnoge klubove sa dugom tradicijom, ukoliko se nesto ne promeni. Steta za sve one talentovane momke koje niko ne vidi, ili ne zeli da vidi. Kada sport bude iskljucivo sport, onda ce to biti prava stvar.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Naši klubovi su na ivici kolapsa. Zamisli ti samo Glazgov Rendžers. Oni su pošteno izašli u javnost i rekli ''Proglašavamo bankrot'' i odma' su prebačeni u četvrtu diviziju Škotske. Da li bi Partizan ili Zvezda izašla u javnost i proglasila bankrot ? Nema šanse. Zato će doći dan kada će ova dva kluba potonuti u dugovima Veliki sam zvezdaš, ali realnost je nešto drugo...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Dzaja jeste legenda i njega definitivno treba proglasiti za pocasnog predsednika, ali da vise ne donosi nikakve odluke. Onog Covica ne mirisem ni malo, ali je pronasao neke nacine da presipa iz supljeg u prazno i da bar pokusa nesto da uradi. Da li to radi iskreno, ili ponovo zbog sopstvene koristi, u to za sada necu da ulazim. Cinjenica je da je prethodna vlast oci uprla iskljucivo u Partizan, a Zvezdu pustila da tone. Da li to isto, samo obrnuto, radi i ova? Fudbal je definitivno u kolapsu, a i dalje se ulaze u pomenuti i dalje svi ocekujemo cudo sa reprezentacijom. Cudo je mogao da napravi Antic, da ga nije proterao onaj magarac kome je definitivno vec vreme da napusti FSS. O aktuelnom selektoru ne bih, jer cu poceti da se nerviram xaxaxaxa a to nije dobro za krvni tlak xaxaxaxa i zaboravicu na damske manire, pa cu poceti da psujem, a arsenal ipak ostavljam za sutrasnji prenos xexexexe
Edit: Vec je krajnje vreme da se akcenat stavi i na neke druge sportove. Ne znam ko ce biti novi ministar, ali se nadam da ce konacno postaviti nekoga ko ima vise od dva grama mozga, ko ce imati dobar plan i koga ce, naravno, pustiti da pomenuti sprovede u delo. Mada cisto sumnjam.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Tole je uništio srpski fudbal Ne mogu da zaboravim njegovu tupavu izjavu. Rekao je da je Srbija na čelu sa Antićem doživela debakl na svetskom prvenstvu, a da bi učestvovao na prvenstvu moraš se prvo kvalifikovati, zar ne... Posle njega došao je pogubljeni Pižon i kada smo ispušili u kvalifikacijama on je rekao da je zadovoljan učinjenim... Evo i sada... Kvalifikacije za svetsko prvenstvo - pušamba... Tole je od nas napravio fudbalsku Mađarsku... Eto
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
valcerom ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Žex je napisao: Tole je uništio srpski fudbal Ne mogu da zaboravim njegovu tupavu izjavu. Rekao je da je Srbija na čelu sa Antićem doživela debakl na svetskom prvenstvu, a da bi učestvovao na prvenstvu moraš se prvo kvalifikovati, zar ne... Posle njega došao je pogubljeni Pižon i kada smo ispušili u kvalifikacijama on je rekao da je zadovoljan učinjenim... Evo i sada... Kvalifikacije za svetsko prvenstvo - pušamba... Tole je od nas napravio fudbalsku Mađarsku... Eto On ne misli tako xexexe on misli da su svi njegovi potezi savrseni, kao sto je i Mihajlovic savrsen. Da vidimo sada kako ce da se iskobelja... zuta stampa + Soraja. Uopste me ne zanima, neka se radi sta hoce, da li je istina, boli me cose, ali su zanimljivo zakuHali xaxaxaxaxa Ma, sta on uopste zamislja da je uradio time sto igrace tera da pevaju himnu?! Sada izigrava velicinu, a cim je napustio Zvezdu, postao je skandal majstor po terenu, al ajd necu da zaboravim one njegove suteve iz prekida. Ma, daleko im lepa kuca. Unistili su sve sto su mogli. Valjda se riba cisti od glave. Videcemo.
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Komplimentima, osmehom koji sam izmamila i ako nisam bila svesna , muzikom sa glavnjaka , stiskom ruke u znak pozdrava ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
e sad tangom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
uf..e vako..svratim ja danas u neku prodavnicu zdrave hrane da kupim zuti secer..nemaju zuti imaju smedji (onaj od secerne trske) moze, kazem ja..platim ,strpam onaj secer u torbu i kuci..kad sam dosla kuci, uzeh kesu sa secerom da je otvorim i sipam u kutiju..kad na kesi pise..al veliki slovima..UVEZENO IZ AUSTRALIJE...
padoh u bedak..pade secer iz ruku..sedem za sto..zapalim cigaretu...i pitam..PA zivote sto se to tako sprdas sa mnom..moras li me i secerom podsecati...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: uf..e vako..svratim ja danas u neku prodavnicu zdrave hrane da kupim zuti secer..nemaju zuti imaju smedji (onaj od secerne trske) moze, kazem ja..platim ,strpam onaj secer u torbu i kuci..kad sam dosla kuci, uzeh kesu sa secerom da je otvorim i sipam u kutiju..kad na kesi pise..al veliki slovima..UVEZENO IZ AUSTRALIJE...
padoh u bedak..pade secer iz ruku..sedem za sto..zapalim cigaretu...i pitam..PA zivote sto se to tako sprdas sa mnom..moras li me i secerom podsecati... unaprijed se izvinjavam ali  ti si cudo hahahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 38 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|