Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
sta je meps koja je to vrsta. a stuka, ne znam da je izvadim mnogo puta se uhvatila i svaki put se otkaci ili mi iskida sve... ici cu na Begej ovih dana...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ko o cemu muskarci o ''ribama'' Trile..hoces krizat bitne i nebitne? da krenemo  Ima li svaki covjek svoju cijenu? Cime bi te se moglo kupiti? Jesi cuo za zenski kondom? Da ti je sada 25 ... godina da ne bude zabune..gdje bi izabrao da zivis? Dunav ili Sava?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ima Nacuo sam nesto, ne bi" ja nista menjao Dunav ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
MeGi je napisao: ima Nacuo sam nesto, ne bi" ja nista menjao Dunav ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ovo se ne važi,ti umjesto Trileta...
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vaziiii hahaha sve pogodila 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
e vidi dobra ideja da tako se izabere da neko odgovara umjesto nekog a taj neko da ocjeni odgovore od 1-5 primjer: Molena odgovara umjesto Tw Tw daje ocjenu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma sta kazes Megi hahaha  nesto te i nisam razumjela..a i tesko je to za svakoga msm Trile je jednostavan Juliu, Tw,Nikitu mene i nas koji pisemo kilometre...tesko je to 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa da glumimo jedni druge sta fali ja cu da pisem u muskom rodu, bas je zabavno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ti imas iskustva sa klonovima vec si uhodana  majke mi cu i ja da napravim klona dosadno brate ovako nidje nas ni na mapi ni na googlu ljudi sve manje i manje sala sve manje i manje vijesti i rijalitija sve vise i vise
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jbg takva nam je sudbina protiv toga se ne moze je dosadno je, nek senka ide i pravi klonove po druigim forumima i neka salje pp drugim forumasima da dodju ovamo
|
|
|
|
|
|