Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jednom si bio, jednom ko nijedom, odgovaraj sada dok nema nikog manje ce da boli 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hhahahaha,ja cijelo vrijeme mislio da pisem na"Kafani"..hAhahahhah
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
vidim ja da vrdas ti ne znas na kojoj si temi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ovako Megi jer jer postuje ono sto ja pisem i cini mi se to uvazava,znamo se posvadati ali to sve je u zaru borbe...Tw jer je borbena zenskica,samohrana majka,svagdje stigne,a to je jakooo tesko,i podrzi me uvijek,ja to ne zaboravljam...Gigi jer je mlada,dobra je osoba,bez obzira sto je cesto drska prema meni,to toleriram jer sam ja to zasluzio,pretpostavljam,Marina...s njom sam razmijenio par ppova,mlada i pametna cura,pozrtvovna i dobro odgojena,nadam se da ce doci i da cemo se ugodno družiti,,, bas ti hvala Pitt Mnogo ti hvala za sve pametne i dobre, samo meni sipak ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sve se saznalo...nema vise niko interesantan ja bih jos jedino Minnie ovdje posjela....:**( da joj prisapnem i priupitam je nesto) Predlazem 1na1 suceljavanje dvoje forumasa sa pitanjima nema vrdanja s odgovorima... izaberemo dvoje da se propituju ja bih tako rado sa ASG ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
i tata bi, sine
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dodzi dodzi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: i tata bi, sine ccccc..opasan ovaj tata
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
opasan i sin
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|