Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi obozavam te hahah  ..bez sale, majke mi nedostaju mi Laya i Picard nekako bas bas Julia isto po ne znam koji put ovo pisem..da razbije malo..ona brzinu unese hahah starija verzija Megi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Megi obozavam te hahah  ..bez sale, majke mi nedostaju mi Laya i Picard nekako bas bas Julia isto po ne znam koji put ovo pisem..da razbije malo..ona brzinu unese hahah starija verzija Megi  srce moje,...ja njoj nedostajala.. nego bem ti..sad nesto razmisljam..kakva li je pustara na forumu kad ja falim da unesem brzinu...  hehhehe salim se uh..meni nedostaju svi meni dragi forumasi..jedva cekam da ih ''vidim''
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i vise puta sam to pitala i ne umisljaj sada nego se rastrci po temama i pisi moram s nekim da raspravu povedem i da se malo ''svadjam'' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
aj ocu..evo cek samo malo da razmrdam prste 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Laza
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Svi koji nisu tu
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ma nemoj, akoji su tu?Ccccc
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
oni ce mi nedostajati kad odu 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ja sam otisao, jel ti sad nedostajem?
|
|
|
|
|
|