Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Sha je totalno nevaspitano stvorenje. Ma koliko da te neko provocira ružno je da stariju osobu zalivaš sa najgorim uvredama... Meni se Saška uopšte ne sviđa kao osoba, ali kada joj je 100 puta zaa 10 minuta rekao ''spermušo jedna'' mene je bilo sramota u njegovo ime... Ne treba se spustati na taj nivo, jer onda postaješ isti kao i osoba koje se kao groziš... Verovatno ste primetili kako je arogantan prema ljudima koji zovu u studio, a nisu za njega... Deformiše mu se faca i totalno odlepi. To se tako ne radi. Kaže ''Odgajila me ulica''... Vidi se... Pravi je uličar
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ja ne znam gdje ste mogli upoznati SHA I ILLU Davno sam ja cula z anjih i slusala pesme,ali nikada ih nisam videla u novinama niti emisijama, tog Illu i dalje ne znam, jedino sto znam jeste da je Minimaksov sin, a Sha u Farmi....sta ja znam nije mi los...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Za sve si u pravu Žex... Sha je odvratan,nevaspitan,neobrazovan,arogantan.negativan u svakom smislu...posebno mi se zgadio pred kraj kada je Vesni bezbroj puta ponovio 'sisaj mi gl****'...zaostao u prošlom vremenu sa onim svojim tebra i sa onom čirokanom na glavi... Šta li će nam pripremiti od septembra...eeeee...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Neverovatno je to kako se 90-e opet vraćaju u naše društvo... Opet su na ceni krimosi sa 2 grama mozga i 100 grama zlata... Klinci se opet lože na gangsta repere... Sha je tipičan primer beogradskog klošara kome je ponuđeno 5 minuta slave, a on je to brže-bolje iskoristio ne bi li opet promovisao nekakvu sub-''kulturu'' devedesetih... Ne znam da li iko primećuje ovo... Uvek kada nam je stanje u zemlji teško, kada nas muči ekonomska kriza obavezno se pojave likovi kao što je Sha, Dr Iggy, Đogani, Anabela Bukva, Baki B3, Ivan Gavrilović i ostala neobrazovana banda koja nam svojom arogancijom i drskošću nameće nekakvu iskrivljenu realnost. Srećom po mene oni su samo odvratni bućkuriš koji će ubrzo nestati... Kako došli, tako i otišli... Najgore je u svemu što im se daje medijska pažnja i onda će prosečni neobrazovani gledalac da pomisli kako je njihova priča ispravna... To je najgore u svemu Otprilike ovako : 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ćao Žexinjo... Jao fotki... Mislim da pink poziva ovakve likove jer su jeftini,tj. honorari su im mali...baš njih briga za sliku koju šalju javnosti,bitan je profit...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Fotke odlično prave razliku između seljaka i seljačine...  Jeste tako, ali time se truje nacija i ja te rijalitije gledam samo zato da bih video kako ne treba da se ponašam... Ćaos Senka 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ja gledam i da se smijem...i da vidim kakvih sve ljudi ima...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Otprilike tako... Ima i smeha.. Nije da nema... Osećam da će Farma 5 biti puna prostaka... Sve za gledanost... Nema šta... Idem Senka... Laka noć...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ako uđe Škorićka biće opet burno... Laku noć Žex. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ma i ta Skoricka je fosilka. Uvek se predstavljala kao razbijacica, kao sve ona najbolje zna, samo bi se kacila ovo ono itd Ova farma ce biti gora od cetvorke, a od cetvorke do sada nije bilo gore. Osim ukoliko im ne narede da se dovedu u red. Sto se sha tice, on nije vredan pomena. Zaista je u fazonu nekih godina koje bi morale biti daleko, daleko, jos mu samo fali kajlica, pejdzer i uvucen dzemper u donji deo trenerke. Ljuba je dokaz one narodne: prvo pocisti dzubre pred svojom kucom, pa gledaj u tudju avliju. Lozinovska je prsla s mozgom, ljankase, dno dna. Taman su se nasli da se druze. Ekipa snova sa sve onim sto je imao jedan hitic pre milion godina. Ma sve je to na isti kalup. Ne bih da udje neko ko mi je gotivan iz nekog razloga, pa da posle ukapiram koliki je majmun.
|
|
|