Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 01 Avg 2025, 23:18

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jul 2013, 11:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Sha je totalno nevaspitano stvorenje. Ma koliko da te neko provocira ružno je da stariju osobu zalivaš sa najgorim uvredama...
Meni se Saška uopšte ne sviđa kao osoba, ali kada joj je 100 puta zaa 10 minuta rekao ''spermušo jedna'' mene je bilo sramota u njegovo ime...
Ne treba se spustati na taj nivo, jer onda postaješ isti kao i osoba koje se kao groziš... Verovatno ste primetili kako je arogantan prema ljudima koji zovu u studio, a nisu za njega... Deformiše mu se faca i totalno odlepi. To se tako ne radi. Kaže ''Odgajila me ulica''... Vidi se... Pravi je uličar

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jul 2013, 14:29
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ja ne znam gdje ste mogli upoznati SHA I ILLU
Davno sam ja cula z anjih i slusala pesme,ali
nikada ih nisam videla u novinama niti emisijama,
tog Illu i dalje ne znam, jedino sto znam jeste da je Minimaksov sin,
a Sha u Farmi....sta ja znam nije mi los...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jul 2013, 15:28
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Za sve si u pravu Žex...
Sha je odvratan,nevaspitan,neobrazovan,arogantan.negativan u svakom smislu...posebno mi se zgadio pred kraj kada je Vesni bezbroj puta ponovio 'sisaj mi gl****'...zaostao u prošlom vremenu sa onim svojim tebra i sa onom čirokanom na glavi...
Šta li će nam pripremiti od septembra...eeeee...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jul 2013, 20:37
Korisnikov avatar
rang
rang

Neverovatno je to kako se 90-e opet vraćaju u naše društvo...
Opet su na ceni krimosi sa 2 grama mozga i 100 grama zlata...
Klinci se opet lože na gangsta repere...
Sha je tipičan primer beogradskog klošara kome je ponuđeno 5 minuta slave, a on je to brže-bolje iskoristio ne bi li opet promovisao nekakvu sub-''kulturu'' devedesetih...
Ne znam da li iko primećuje ovo... Uvek kada nam je stanje u zemlji teško, kada nas muči ekonomska kriza obavezno se pojave likovi kao što je Sha, Dr Iggy, Đogani, Anabela Bukva, Baki B3, Ivan Gavrilović i ostala neobrazovana banda koja nam svojom arogancijom i drskošću nameće nekakvu iskrivljenu realnost.
Srećom po mene oni su samo odvratni bućkuriš koji će ubrzo nestati... Kako došli, tako i otišli... Najgore je u svemu što im se daje medijska pažnja i onda će prosečni neobrazovani gledalac da pomisli kako je njihova priča ispravna... To je najgore u svemu

Otprilike ovako :

Slika

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jul 2013, 21:05
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Ćao Žexinjo... [pozz.gif]
Jao fotki... [zenskismeh.gif]

Mislim da pink poziva ovakve likove jer su jeftini,tj. honorari su im mali...baš njih briga za sliku koju šalju javnosti,bitan je profit...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jul 2013, 21:22
Korisnikov avatar
rang
rang

Fotke odlično prave razliku između seljaka i seljačine... ;)
Jeste tako, ali time se truje nacija i ja te rijalitije gledam samo zato da bih video kako ne treba da se ponašam...
Ćaos Senka :)

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jul 2013, 21:45
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Ja gledam i da se smijem...i da vidim kakvih sve ljudi ima...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jul 2013, 21:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Otprilike tako...
Ima i smeha.. Nije da nema...
Osećam da će Farma 5 biti puna prostaka... Sve za gledanost... Nema šta...
Idem Senka... Laka noć...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 27 Jul 2013, 21:52
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Ako uđe Škorićka biće opet burno... [zenskismeh.gif]
Laku noć Žex. [pozz.gif]

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 07 Avg 2013, 22:40
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Ma i ta Skoricka je fosilka. Uvek se predstavljala kao razbijacica, kao sve ona najbolje zna, samo bi se kacila ovo ono itd
Ova farma ce biti gora od cetvorke, a od cetvorke do sada nije bilo gore. Osim ukoliko im ne narede da se dovedu u red.
Sto se sha tice, on nije vredan pomena. Zaista je u fazonu nekih godina koje bi morale biti daleko, daleko, jos mu samo fali kajlica, pejdzer i uvucen dzemper u donji deo trenerke. Ljuba je dokaz one narodne: prvo pocisti dzubre pred svojom kucom, pa gledaj u tudju avliju. Lozinovska je prsla s mozgom, ljankase, dno dna. Taman su se nasli da se druze. Ekipa snova sa sve onim sto je imao jedan hitic pre milion godina.
Ma sve je to na isti kalup. Ne bih da udje neko ko mi je gotivan iz nekog razloga, pa da posle ukapiram koliki je majmun.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu