Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ne nabrajam niš.. znaš...moje želje tebi.. ..ja samo 'vako jednostavno čestitam...
..srećno bilo to leto dvadeseto..
..ljubi moju Dacili..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Srecan ti 86-ti rodjendan hahaha Sve najbolje:) 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cuj ti imas rodjenadan...kad ti covjek slike gleda, reklo bi se da je vrijeme stalo i da je na tvojoj strani  Nema slika, nema videa...na poslu sam..a i znas da kod mene rijeci imaju priortet. Sretan ti rodjendan Tw i sve najbolje ti zelim...da ti se ostvari sve ono sto zelis, a dobro i uvijek dva puta razmisli sta zelis... :ljubacUdupac: malecka |:****** 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Srecan rodjendanko i od mene Twili srecna mi bila jos onoliko godina koliko ti sama zelis i puno zdravlja u zivotu.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mico kobasico Srecan ti...tamo pise 86-i Ja mu bas nesto i ne verujem, kad bi svaka baba sa 86 izgledala kao ti gde bi nam bio kraj.... Sta da ti poželim...jos ludih provoda, neprospavanih noci, mnogo Dzonija, zdravlja...i da tu ludu glavu potrefi sto jos nije Ljubac
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Odmah da ti kazem da ti nista ne čestitam,jer je to tako bezveze i šablonski,to ti mogu jedino "čestitati"na Skypeu...  )
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Bradpresto Pitt je napisao: Odmah da ti kazem da ti nista ne čestitam,jer je to tako bezveze i šablonski,to ti mogu jedino "čestitati"na Skypeu...  )
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Srecan rodjus Twili i nazdravlje!!!
|
|
|
|
|
|