|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jedna pite, slobodno pa nek pukne planeta
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ovako Megi jer jer postuje ono sto ja pisem i cini mi se to uvazava,znamo se posvadati ali to sve je u zaru borbe...Tw jer je borbena zenskica,samohrana majka,svagdje stigne,a to je jakooo tesko,i podrzi me uvijek,ja to ne zaboravljam...Gigi jer je mlada,dobra je osoba,bez obzira sto je cesto drska prema meni,to toleriram jer sam ja to zasluzio,pretpostavljam,Marina...s njom sam razmijenio par ppova,mlada i pametna cura,pozrtvovna i dobro odgojena,nadam se da ce doci i da cemo se ugodno družiti,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
znaci na forumu nemas simpatiju, sve ih postujes zbog njihovog karaktera inteligencije i iz razloga jer postuju tebe.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: znaci na forumu nemas simpatiju, sve ih postujes zbog njihovog karaktera inteligencije i iz razloga jer postuju tebe. Pa nebih rekao,neke su ujedno dobre ,po mome ,a ujedno i simpatije....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da cujem tvojih top tri na ovom Forumu,,,ajde,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
cekaj brate ja pitam sada... znaci Megi, Gigi Tw i Marina su ti simpatije. bravo pite vidis da nista ne boli ajmo dalje...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
zasto pravis pauze i odsustvujes sa foruma u periodima od po nekoliko dana
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ajde ne skreci temu nego junače ti napis svojih top pet ili top tri,,,
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
jel ti odgovaras brate pite, ja sam bio dva puta na toj stolici. odgovaraj ne vrdaj... znam da imas stila i umes da budes smele, zasto onda ponekad namerno ostavljas suprotan utisak
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma ja sam bio na ovoj stolici,i reko sto imam,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 32 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|