Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kad si zadnji put nekome kupio cvijet ? Jesi li varao i bivao prevaren ? Koliko si ljudi upoznao s neta i koga sve? Sta si mastao kao dijete da ces biti kad porastes ? Guza ili grudi ? Kako citas ljude…koliko ti treba da nekoga procjenis i na temelju cega? Priznajes li kada pogrijesis? Kada si zadnji put nekome rekao IZVINI ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ti si kreten stvarno hahah ... svasta s tobom  Cime zena moze da te odbije od sebe? Koju svoju karakternu osobinu prezires? Koju svoju karaketrnu osobinu obozavas? Kada si zadnji put udjelio kompliment? Kad se pogledas u ogledalo, sta najcesce pomislis? Zasto nisi u braku/mraku?..imas i godina 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Molena je napisao: Ivica & Marica ili Mujo & Haso ? ...radojka&radasin...Ko je po tvom misljenju najiskreniji na forumu? ...a deme i za to koleno zabole...Beograd ili Obrenovac? ...Cacak.. ...Bolje biti pijan ili star? ...najbolje gudriran a mlad.. ...Kako se osvajas..na sta zene padaju kad si ti u pitanju ? ...padaju na lazi..avioni kamioni ovono...Sta volis na sebi najvise ? ...najvise volim nju na sebi...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Necu vise jer se sprdas. Odmah cu reci da nisi bio ni 20% iskren NA ovoj stolici..kenjatoru  cuj kuvar mu rikno....e bas si lujka..zdra'o.
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Molena je napisao: Sta je bolje…dobar dim ili dobar dim ? ...ee daga hebem sad..a moz i posle... Zasto fotografija…imas iskustva s tim poslom ? ...jeste..jos ko mali sam se sliko... Najbolji sladoled na svijetu je… ? ...rumenko... Mastas li i o cemu najcesce ? ...daga bacim u nesves 6 puta na dan... Kolik puta dnevno ga bacas u nesvjest ? ...pet puta...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Molena je napisao: Kad si zadnji put nekome kupio cvijet ? ...babi kacam isao na datje...Jesi li varao i bivao prevaren ? ...nikad nikog..mene uvek.. ...Koliko si ljudi upoznao s neta i koga sve? ...5..draganu..jelenu..vesnu..aleksndru..mariju..danijelu..Sta si mastao kao dijete da ces biti kad porastes ? ...kao i svi nemastoviti..fudbaler... Guza ili grudi ? ...dojnja ledja...Kako citas ljude…koliko ti treba da nekoga procjenis i na temelju cega? ...nepismen sam u toj disciplini...Priznajes li kada pogrijesis? ...vrlo retko..ko livpro...Kada si zadnji put nekome rekao IZVINI ? ...tebi..neki dan.. ...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Molena je napisao: Ti si kreten stvarno hahah ... svasta s tobom ...ako ti kazes..jesam..vala..probirljiv sam..nikad nie bilo svasta samnom.. ...Cime zena moze da te odbije od sebe? ...s glavoboljom...Koju svoju karakternu osobinu prezires? ...dobrodusnost.. ...Koju svoju karaketrnu osobinu obozavas? ...naivnost.. ...Kada si zadnji put udjelio kompliment? ...uu ne setjam se lepoto moja...Kad se pogledas u ogledalo, sta najcesce pomislis? ...pomislim..valjalo bi prebristati ovo zrcalo...Zasto nisi u braku/mraku?..imas i godina ...bio sam i upalio svetlo..imam..par manje od tebe.. ...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Molena je napisao: Necu vise jer se sprdas. ...jaaa!? ..nikad...Odmah cu reci da nisi bio ni 20% iskren NA ovoj stolici..kenjatoru ...brat bratu nadjemo se na 27%..i tvoj prenos...cuj kuvar mu rikno....e bas si lujka ...jok..samo proektuem svoe zelje.. zdra'o. ...ia tebi takodje...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
siN bRutaL je napisao: Molena je napisao: Prekrizi nebitne : Laya-Senka Megi-Tw Najgora-Ema Blesa-Iskra Minnie-Just
Jednom rijecju opisi sljedece forumase, iskreno i bez dvomljenja:
Molena...kabasta Picard...gay-kast Trile...porub Sjajna...ljadzovanka Tw...plavusa Zlobni...coban Astra...bakutanerka Vucica...skrndelj Mrš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...  ... ...drug moj.. : *...
|
|
|