Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ma to samo sednes i picis dalje...ne boli nimalo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...kaki ne boli... ...moz dase izgore goozovi... ...vrutjo breeJ..  ... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vidim imas nove prijatelje hahaha spicila te nova motivacija...crtaci likovi a bolje i ovo nego maske  .. znas sta ja mislim o tome. nego Canka...jesi sjeo, da te izresetam malo ako si raspolozen? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...aj reshetaj... ...al nemoi dami goozovi posle budu ko djevdjir... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ubrzaj malo majstore  Trenutna knjiga koju citas? Sta bi mijenjao u svom zivotu da ikako mozes? ( bez filozifije ne mogu..znamo, ali da mozes..zamisli) Jesi ikada kondome punio vodom pa gadjao neke djevojke s drugarima? Koliko je materijalno vazno u zivotu? Reci nam tajnu … … … (tockica) ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Prekrizi nebitne : Laya-Senka Megi-Tw Najgora-Ema Blesa-Iskra Minnie-Just
Jednom rijecju opisi sljedece forumase, iskreno i bez dvomljenja:
Molena Picard Trile Sjajna Tw Zlobni Astra Vucica
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...ne citam... ...brzine na kolima... ...jesam ih punio..al ne vodom..i nisam gadjo devojke a ni drugare s njima..  ... ...materialistimae naivaznie..isli bi i na krai sveta za materialnim dobrom..  ... ...nisam ja cuvar tajni...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hej..ne pitam te opcenito koliko je materijalno vazno u zivotu..pitam tebe..i pitanja se odnose na tebe i tvoje misljenje..ne zaebavaj se sa mnom  Sta je tebi motiv u zivotu ? Ko je danas kuhao rucak..i sta ? Da li jedan pogled vrijedi kao 1000 rijeci ? Sta je najludje sto si uradio radi ljubavi ? Jel bilo prvo kokos ili jaje ?
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Molena je napisao: Prekrizi nebitne : Laya-Senka Megi-Tw Najgora-Ema Blesa-Iskra Minnie-Just
Jednom rijecju opisi sljedece forumase, iskreno i bez dvomljenja:
Molena...kabasta Picard...gay-kast Trile...porub Sjajna...ljadzovanka Tw...plavusa Zlobni...coban Astra...bakutanerka Vucica...skrndelj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Noc ili dan? Najromanticnija pjesma? Ko je bolji u rukometu...Srbija ili Hrvatska? Svira li Cane neki instrument? Kad si zadnji put bio vasaru i sta si kupio?
|
|
|
|
|
|