Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 01:49

Autoru Poruka
Nora
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 02 Jul 2012, 22:41
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

Ceca snima spot na Kipru

Pevačica Ceca Ražnatović otkrila je će ovih dana ekranizovati numeru "Probudi me kad bude gotovo".

Slika

Nakon što je održala spektakularan koncert u Banjaluci kojem je prisustvovalo nekoliko desetina hiljada ljudi, pevačica Ceca Ražnatović pakuje kofere za Kipar gde će snimiti novi spot.

Ceca na ovo mediteransko ostrvo ide početkom ove nedelje, a iako je planirala da se odmori u svojoj vili u Aja Napi, pevačica za to neće imati mnogo vremena.

"Neću se mnogo odmarati jer ćemo na Kipru ekranizovati numeru Probudi me kad bude gotovo. Sa mnom ide cela ekipa iz Beograda kako bismo što kvalitetnijim spotom uskoro obradovali moje fanove" – otkriva Ceca za story.rs.

Ona će na Kipru boraviti do 29. jula kada dolazi u Budvu na nastup u najpopularnijem crnogorskom klubu Top hill, a potom se vraća u Aja Napu odakle će 4. avgusta otputovati u Ohrid a potom i u Guču gde na Saboru trubača nastupa 12. avgusta.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 03 Jul 2012, 10:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Ceca dobila 101 ružu!

Svetlana Ražnatović u svom apartmanu u Banjaluci zatekla poklon od nepoznatog muškarca

Slika

Sve za ljubav!
Svetlana Ceca Ražnatović ima tajnog obožavaoca koji joj je poklonio 101 ružu, saznaje Kurir! Najveća balkanska zvezda je u apartmanu hotela „Integral“ u Banjaluci, u kom je odsela kada je prethodnog vikenda nastupala u tom gradu, zatekla ogroman buket crvenih ruža! Uz cveće nije stajala poruka tako da Ceca nije saznala od koga je dobila poklon.

- Ceca je pre dve večeri održala spektakularni koncert u akva-parku „Akvana“ u Banjaluci. Na nastupu je bilo oko 20.000 ljudi, koji su uglas pevali Cecine nove pesme „Zagrljaj“ i „Probudi me kad bude gotovo“, ali i njene stare hitove kao što su „Beograd“, „Maskarada“, „Idi dok si mlad“... Ceca je sve vreme bila raspoložena i nasmejana i uživala je zajedno s banjalučkom publikom - kaže naš izvor blizak folk zvezdi i dodaje:

- Kada se nakon nastupa vratila u apartman, imala je šta da vidi. Na krevetu je ugledala buket sa 101 crvenom ružom. U prvi mah se veoma iznenadila, a onda je uzela cveće i potražila ceduljicu kako bi saznala od koga je dobila poklon. Međutim, pisamceta nije bilo. Bila je veoma iznenađena i do kraja boravka u Banjaluci nije saznala od koga je dobila famozni buket - rekao je izvor Kurira.

S obzirom na to da folk zvezda izgleda bolje nego ikad, ne čudi to što udvarača ima na sve strane!

Ipak, još se nije pojavio taj koji će osvojiti njeno srce.

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 09 Jul 2012, 05:39
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Ceca i Alen snimaju duet!

Slika

S obzirom na to da je Alen Ademović Aleksandru Miliću bio idealan pevač za ceo projekat „Miligram“, bilo je logično da će, prema njegovom mišljenju, savršen par za duet biti upravo on i Svetlana Ražnatović. Naime, Mili je u emisiji „Ekskluziv“ ispričao kako će njih dvoje verovatno ukrstiti svoje glasove.

- To jeste kombinacija muškog i ženskog vokala koji su različiti, ali imaju nešto zajedničko, to je valjda ta snaga koju njih dvoje imaju u svom glasu - rekao je Milić. Iako je Ceca nedavno izbacila dve nove pesme, sigurno je da njena publika s nestrpljenjem očekuje ovaj duet.

Alo

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 10 Jul 2012, 04:58
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Ceca - intervju @ RTRS - [1/2]

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 10 Jul 2012, 04:59
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ceca - intervju @ RTRS - [2/2]

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 11 Jul 2012, 10:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Ceca Ražnatović: Za Hrvate ja nemam svoje ime

Za njih sam udovica ratnog zločinca. U početku mi je smetalo, ali mislim da će i to proći i da muzika nema granice
Slika

Otvoreno.
Svetlana Ražnatović je u intervjuu za RTRS istakla da ona u Hrvatskoj nema ime, već da je isključivo povezuju sa njenim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom. Na komentar novinarke da su Cecu mnogi hrvatski mediji proglasili najharizmatičnijom Srpkinjom, folk zvezda se začudila, a potom se nasmejala.

- Stvarno?! Od njih to stvarno nisam očekivala! Ja za njih nemam ime. Imam prezime i „udovica“... Ime nemam! Ja sam udovica ratnog zločinca i to je to - rekla je Ceca i dodala:

- U početku mi je to smetalo, jer sam od 14. godine u javnom životu i oduvek sam imala svoj identitet, bez obzira na to što sam bila udata za mog pokojnog supruga. Uvek sam imala svoje ime i prezime. Ali, mislim da će i to vreme proći i da muzika ne sme da ima granice, da bude blokirana i da se oko nje stavlja kineski zid. Samo širite ljubav, pevajte i slušajte muziku - rekla je Ražnatovićeva.

U razgovoru su se dotakli i mogućnosti da Ceca objavi autobiografiju.

- Da li ću to uopšte raditi, ne znam. Više to pričaju ljudi koji su meni bliski, da bi bilo lepo da ja svoj život i sva dešavanja iz svog života, koja naprosto liče na film, prenesem. A i kad bi se snimao taj film ili pisala ta knjiga, ne znam kog žanra bi bila. Od prevelikih tuga do prevelikih radosti, sreća, nesreća... Ali, isto tako, i pored svega što mi se dešavalo, ja sam jedna od najvoljenijih žena na Balkanu - naglasila je pevačica.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 14 Jul 2012, 04:46
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ceca u Guči uz trubače

Saborski odbor u utorak potvrdio ovogodišnji nastup Svetlane Ražnatović. Folk zvezde ubuduće nastupaju u saborskom duhu. Cecu prati Dejan Lazarević

Slika

ČAČAK - NA mnogobrojna nagađanja oko najavljenog nastupa Svetlane Cece Ražnatović na ovogodišnjem 52. Saboru trubača u Guči, u utorak je stavljena tačka. Saborski odbor odlučio je da najveća srpska folk diva, i pored negodovanja Dragačevaca koji se zalažu za očuvanje izvornosti najveće trubačke fešte na svetu, ipak, održi koncert poslednjeg dana ovogodišnjeg sedmodnevnog Sabora, u nedelju 12. avgusta od 19 časova, ali u „pomirljivoj“ varijanti - uz pratnju trubačkog orkestra majstora trube Dejana Lazarevića.

Neki od članova Saborskog odbora, ali i UO Centra za kulturu sport i turizam, koji je zadužen za organizaciju programskog sadržaja Sabora, snažno su se pobunili kada je u medijima osvanula informacija o Cecinom nastupu, zato što odluka nije prvobitno doneta, ali su je u utorak, ipak, aminovali.

ŽIRI BIRA NAJBOLjE
NOVINA u odnosu na prošlogodišnji sabor biće i način glasanja žirija na finalnom takmičenju trubačkih orkestara. Ove godine glasanje za saborske nagrade i najbolje trubačke orkestre i trubače neće se obavljati elektronski, već isključivo na osnovu ocene žirija publike i stručnog žirija koji čine eminentni poznavaoci izvorne muzike.

Novi predsednik opštine Lučani i prvi čovek Saborskog odbora Mladomir Sretenović rekao nam je da želi da ovaj sabor prvenstveno protekne u narodnoj radosti i zadovoljstvu svih poštovalaca trube.

- Shodno tome, potvrđujem koncerte naših narodnih pevača, uz zvuke trubačke muzike i to koncert Miroslava Ilića, nakon finalnog takmičenja trubačkih seniorskih orkestara, u subotu od 21 sat - i u nedelju od 19 sati „Koncert Dejana i Cece“ na velikoj saborskoj bini. Dragačevski sabor ovog avgusta biće ukrašen i etno-koncertom popularne braće Teofilović, koji je programom predviđen za petak od 21 sat, kao i koncertom duhovne muzike crkveno-varoškog hora „Sveti Sava“ iz Lučana u subotu od 19 sati - kazao nam je Sretenović.

- Sabor u guči moramo vratiti u naručje narodnih rukotvorina, sa srpskom trobojkom bez posebne političke obojenosti. Jer, Sabor jeste i biće okupljanje trubačkih pionira, mladih orkestara i seniora, takmičenje kazivača narodnih zdravica, izbor najlepše srpske nošnje, takmičenja u narodnom višeboju, smotra izvornog narodnog muzičkog stvaralaštva...

Sretenović je dodao da realizaciju Dragačevskog sabora trubača koji se održava od 6. do 12. avgusta, prepušta osvedočenim profesionalcima iz oblasti muzike i drugih oblasti.

- Naravno, očekujem odgovornost svih u organizaciji ove trubačke manifestacije, jer tradicionalno u ovom delu Srbije u opštini Lučani više od pola miliona gostiju dočekuju ljudi otvorenog srca, dobro odgajeni i tradicionalno vaspitani srpski domaćini - zaključio je Sretenović.

Novosti

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 14 Jul 2012, 23:37
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ceca: Bila bih još srećnija da imam nekog

Ne razmišljam o udaji, čak i ako mi se desi prava ljubav. Kada bi se to desilo, svadbu morala da organizujem na Ušću zbog broja fanova koji bi došli. Fanovi bi došli, mlada bi bila spremna, ali nema mladoženje... Tako da od svega nema ništa - smeje se Ceca

Slika

Uoči polaska na dugo očekivani porodični odmor folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović ne krije da bi bila još srećnija kada bi imala priliku da vrele letnje dane deli sa svojom idealnom polovinom.

- Prezadovoljna sam reakcijama publike na nove pesme i veoma mi se dopada glasanje koje je u toku na mojoj najpopularnijoj Fejsbuk fan stranici, a gde fanovi odlučuju o tome koja im je pesma draža. Numere tipski nisu iste, ali obe su tužne i govore o onome što sam proživljavala i što sada doživljavam u svom privatnom životu. Odluka o tome da samujem nije moj hir, već mi je to situacija nametnula. Mada, možda se nešto i promeni. Volela bih da sam zaljubljena, znam kako to pokreće, ali kada i kako će se tako nešto desiti, nije ono na šta možemo da utičemo - kaže za Story Ceca i otkriva nove detalje o svom emotivnom životu

- Ne razmišljam o udaji, čak i ako mi se desi prava ljubav. Kada bi se to desilo, svadbu morala da organizujem na Ušću zbog broja fanova koji bi došli. Fanovi bi došli, mlada bi bila spremna, ali nema mladoženje... Tako da od svega nema ništa - smeje se Ceca koja od početka sledeće nedelje putuje na Kipar gde će odmarati sa decom.

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 16 Jul 2012, 16:48
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ceca: Hoću duet sa Brunom Marsom!

Velika srpska zvezda bez dvoumljenja je izjavila da bi sa pevačem popularnih hitova "Just the way you are" i "Grenade" snimila duet

Slika

Velika muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović izjavila je da bi najradije snimila duet sa Brunom Marsom. Pevačica je u intervjuu “Svetu” rekla da obožava muziku mladog pevača.

- To bi sigurno bila neka balada. Obožavam ga, savršen je, i uneo je pravo osveženje na muzičku svenu - rekla je Svetlana Ražnatović.

Debi albumom “Doo-Wops & Hooligans“, na kojem su i tri mega hita “Just the way you are“, “Grenade” i “Lazy song“, Bruno se probio na sve moguće muzičke liste i televizije, a stekao je veliki broj fanova širom sveta.

U istom intervjuu, pevačica je rekla i da ne živi glamurozno, već normalno, kao i svi ostali.

- Šta znači glamurozan život? Retko ko u našoj siromašnoj zemlji može da dostigne te visine. Živim normalno, kao i svi ostali, iako mi je posao, možda, omogućio malo bolji standard, ali to nisu privatni avioni, ni dijamanti. Neukusno je, bahato i ružno mahati tim stvarima u javnosti. Naravno, i to ima veze sa vaspitanjem – rekla je Ceca.

U intervjuu “Svetu”, Svetlana Ražnatović je naglasila i da ne traži novu ljubav, jer su to stvari koje se jednostavno dogode.

- Kad god sam tražila, napravila bih loš izbor i onda se osećala gore nego pre. A sve mora da se uklopi – hemija, senzibilitet, osećanja… Ja sam od onih koji reaguju na fizički izgled, priznajem da mi je bitan i da mi prvo privuče pažnju”, rekla je pevačica, a na pitanje da li se muškarci plaše da joj priđu, odgovorila je: – Primećujem da je to omiljeni izgovor mnogih dama iz javnog života. Ali, pravi muškarci se ne plaše. Oni znaju šta žele i koga imaju pored sebe.

Telegraf

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Jedna je CECA  |  Poslato: 17 Jul 2012, 16:04
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Uhapšen tata Cece Ražnatović

Slika

Otac pevačice Svetlane Cece Ražnatović u pijanom stanju izazvao saobraćajni udes.Slobodan Veličković, zadržan je juče na trežnjenju u policijskoj stanici u ovom selu pošto je vozio automobil pod dejstvom alkohola i napravio udes.

U nesreći koja se dogodila oko 18,30 časova nije bilo povređenih, ali je Veličkoviću alko-testom utvrđeno da je imao 1,22 promila alkohola u krvi.

"Učesnici u saobraćajnoj nezgodi, s obzirom na to da nisu mogli da se dogovore ko će platiti štetu, tražili su da na teren izađe saobraćajna policija. Patrola je brzo došla i konstatovala da Veličković deluje pijano. Kako o tome ne bi spekulisali, urađen je alko-test koji je pokazao da je poznati stanovnik Žitorađe prilično pijan. Po novom zakonu, on je privedem u stanicu policije na trežnjenje" - objašnjava sagovornik iz policije.

Jedan od rođaka Veličkovića svedoči za Alo da je Slobodan, inače bivši predsednik opštine Žitorađa, pre pet meseci takođe imao incident u saobraćaju kada se svojim džipom zakucao u drvo kod železničke stanice.

"Ništa mi nije čudno za našeg Slobu, s obzirom na to da je poslednjih dana sve češće pod dejstvom alkohola. Kad je iščupao drvo džipom sreća ga je poslužila, pa je samo veća oštećenja pretrpeo taj njegov džip. Dobro je dai sada niko nije nastradao" - kaže Veličkovićev rođak.

Svet+

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu