Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Opisi sledece forumase jednom recju: Iskra- Casual- Naopaki- Vuja Kojic- Trile- Boss- LaYa-
- Mozes li spavati u busu kada putujes negdje? - Nabijas li veliki racun za tel?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: vucice koja je to osoba koja te razocarala? koja je ta jedna osoba koju bi volela da upoznas? ne ustezi se, cunami se desavao na toj stolici vise puta, tako da... ozezi  Srno to je samo moj problem i to je moj problem
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
zovite me Problem
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Je l tvoj problem samo tvoj problem ili taj problem zelis da ponekad postane i drugih problem? hahah Prihvatas li savete drugih? Sta te moze odbiti kod muskarca na prvom sastanku? Jesi li se nekad maskirala u musko? ahhaa
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Opisi sledece forumase jednom recju: Iskra - Casual- Naopaki- Vuja Kojic- Trile- Boss- LaYa- - Mozes li spavati u busu kada putujes negdje? - Nabijas li veliki racun za tel? Iskra - Srdačna, prijatna i naravno moj nadam se ne samo virtuelni prijatelj (ovo ono kad se upoznamo s crvenu majčicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) Casual - Čiko brez brci al s naočarke Naopaki- Bate from Leskovac Vuja Kojic - Vujkan moj Trile - strog, odmeren i nadasve podjebant Boss - pametan momak LaYa - vredna i snalažljiva žena Mogu oooo Daaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Trile je napisao: zovite me Problem samo se ti uguravaj posle če mene Desa da mlati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A breee niste rekle crvene majice vec da cete u ruci drzati karanfile:)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Je l tvoj problem samo tvoj problem ili taj problem zelis da ponekad postane i drugih problem? hahah Prihvatas li savete drugih? Sta te moze odbiti kod muskarca na prvom sastanku? Jesi li se nekad maskirala u musko? ahhaa Ne delim probleme, delim nadam se lepe vibracije i lepe reči Da od ljudi koji su mi Prijatelji ne samo savete već i kritike i to samo takve hmm mlitavost u stavu hahahah Ne
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: A breee niste rekle crvene majice vec da cete u ruci drzati karanfile:) ma znam da je nešto crveno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ostavljas li koji dinar sviracima po ulici? Imas li neku fobiju? Jesi li nekad pozelela da si musko?:) Slazes li se sa tim da su muskarci vece tracare od zena?:)
|
|
|
|
|
|