Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: Htela sam te pitat jesi li romanticna, al necu msm logicno da jesi cim onako pises Nego...
Sta imas trenutno na sebi? ahahah zezam se cek
Vjerujes li u ljubav na prvi pogled? Udvaraju li ti se dosta mladji momci? Kad bi te mi sad videli kako setas ulicom, sta bi mi prvo pomislili? axaxa Koga sa foruma bi volela licno upoznati? Megi divno pitanje dobila sam od moje Tete prelepu zelenu spavaćicu u tome sam trenutno Verujem Da i dosadno je Da sam arogantna, uobražena i šta znam.... Jednu osobu
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Imas li duge noge za igranje a vitko telo za plesanje? Umes li igrati kolo? Kad si se poslednji put napila da nisi znala za sebe, ako uopste i jesi? Ne , visoka sam 162/63 daklem ništa dugo i to Igrala am folklor u Krsmancu, znam sve igre bivše YU i okolnih zemalja Jesam prošlog petka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bate sorry nemam naočare ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jesam mozda Ja ta jedna osoba Volis li se oblaciti provokativno? Zasto ti je dosadno kad ti se udvaraju mladji momci? Jesi li svadjalica? Jesi se ikad potukla sa zenskom osobom?>
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
kad ce opet takav petak da se desi?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ko ti bolji tip holivudski Brad Pitt ili ovaj domaci forumski? Sa kim sa foruma bi otisla na pusto ostrvo? axaxa Sta mislis sta bi prvo uradila da kazu da za pola sata pocinje smak sveta?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Jesam mozda Ja ta jedna osoba Volis li se oblaciti provokativno? Zasto ti je dosadno kad ti se udvaraju mladji momci? Jesi li svadjalica? Jesi se ikad potukla sa zenskom osobom?> Provokativno ne, srazmerno situaciji tj mestu gde sam i sa kojim ljudima Naučićeš kad porasteš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) šalim se dosadni su tj predvidivi Ne, naprotiv tolerantna i više no što treba al ne volim nepravdu i laž e onda da jesam svašta nešto Nisam se potukla već tukla ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
vucice koja je to osoba koja te razocarala? koja je ta jedna osoba koju bi volela da upoznas? ne ustezi se, cunami se desavao na toj stolici vise puta, tako da... ozezi 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Naopak je napisao: kad ce opet takav petak da se desi? bilo je slučajno, ne verujem da če skoro a moguće i sutra da ne propustim petkoFdanak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Ko ti bolji tip holivudski Brad Pitt ili ovaj domaci forumski? Sa kim sa foruma bi otisla na pusto ostrvo? axaxa Sta mislis sta bi prvo uradila da kazu da za pola sata pocinje smak sveta? Ne volim mušku lepotu tog tipa, pa ću se za našeg BreDkastog odlučiti deluje mi mnogo muževnije i muškije jbga hahhahaha ovo je odgovor na drugo pitanje uspaničila se verovatno otkud znam
|
|
|
|
|
|