Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Naopak je napisao: koja osoba sa foruma te izneverila, a imala si puno poverenje u nju? Jesi li jos uvek plavookosa? Plavokosa DA Ta osoba me nije iznervirala već razočarala i treba mi vreme da se povratim u normalitis a nikako da ‚‚svarim‚‚ tj shvatim a ko je ta osoba samo je moj problem izvini što na ovo pitanje nemaš potpun odgovor
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Trile je napisao: Вучица je napisao: Nikita je napisao: evo ja cu Docekujes li neciji dolazak na forum , tacnije kad si ti tu a te osobe nema ? ovo pitanje nisam skonto jbga Nema baš odredjeno mesto al ima par kafnica u koja volim da idem Ma neki šampanjac u poslednje vreme od 350 kinti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vidis, kako moze tacno , precizno i koncizno da se odgovori vidim
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Volis li vise selo ili grad? Imas li puno udvaraca? msm u reali a ne na forumu ahaha Koju osobinu najvise cjenis kod drugih? Jesi li prirodno plava ili se farbas? Gde ces za Novu Godinu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) uh prvo pitanje Megi je baš Odrasla u Gradu a na Selu provela detinjstvo ružičasto, ne mogu na ovo precizno al aj nek bude moje selo malko više Iskrenost ma kakva da je Farbana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nemam pojam di ću za godišnji a ne za N.G.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
zasto si izabrala bas taj avatar? (mesam te sa Senkom)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Htela sam te pitat jesi li romanticna, al necu msm logicno da jesi cim onako pises Nego...
Sta imas trenutno na sebi? ahahah zezam se cek
Vjerujes li u ljubav na prvi pogled? Udvaraju li ti se dosta mladji momci? Kad bi te mi sad videli kako setas ulicom, sta bi mi prvo pomislili? axaxa Koga sa foruma bi volela licno upoznati?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Trile je napisao: ako baba da unuku 16 jabuka a unuk proda 10, a 4 pojede kako mu je jos tri ostalo to su one što je sakrio bre
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Trile je napisao: cek malo ono 'kamena lica' mogla bi to da nam docaras malo to na private ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Naopak je napisao: zasto si izabrala bas taj avatar? (mesam te sa Senkom) otkud znam tako bejah raspoložena promeniću sutra ako me brkaš nema problem
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Imas li duge noge za igranje a vitko telo za plesanje? Umes li igrati kolo? Kad si se poslednji put napila da nisi znala za sebe, ako uopste i jesi?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Вучица je napisao: Naopak je napisao: koja osoba sa foruma te izneverila, a imala si puno poverenje u nju? Jesi li jos uvek plavookosa? Plavokosa DA Ta osoba me nije iznervirala već razočarala i treba mi vreme da se povratim u normalitis a nikako da ‚‚svarim‚‚ tj shvatim a ko je ta osoba samo je moj problem izvini što na ovo pitanje nemaš potpun odgovor Hvala Vucko, ma ok naravno da ne moras reci ko je. Samo nisi dobro procitala, napisao sam izneverila. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Вучица je napisao: Naopak je napisao: zasto si izabrala bas taj avatar? (mesam te sa Senkom) otkud znam tako bejah raspoložena promeniću sutra ako me brkaš nema problem Ma ne menjaj bre, salim se
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|