Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Prodajem savjest... Garantovano ne grize..
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma da, mene si nasla znam ja da su zubi tamo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Traži se Meso al Živo ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno vime, sportski rep i alu kopita.
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
cekam te kod kolima
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
menjam gumene crne cizme za one na svetice pa makar i prilepljene
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Вучица je napisao: Traži se Meso al Živo ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) Мож се набави, врло живахно! Тендерско питање: Да ли је обавезно да све буде кртина, или може прошарано, хм? ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
poklanjam osmehe danas besplatno je
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Obavezna KRTINA i to ona rumena ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Смејем се, заједно с тобом, наглас...
Онда се сетим приче о народним обичајима припитомљавања дивљих животиња... Дешавало се да ловци у шуми наиђу на младунчад вука или медведа, мушку и женску. Обично таква младунчад порасту у кућама усвојитеља и буду вернији својим чуварима од домаћих животиња. Добро, неки су их и злоупотребљавали, као Роми који су водили медведице на ланцу са алком у губици и терали их да "играју" за паре. Постоји само једна ствар коју усвојитељ не сме да учини. Усвојену дивљину може хранити свачим, куваним поврћем, хлебом, чак и добро куваним или печеним месом. Само им не сме дати живо месо! Народ каже: не смеју се омрсити! Тада се у тим питомим и верним животињама догоди ужасан преображај. Буквално им се избрише све питомо што су стекли у човековој кући, а дивљина им се поврати у двострукој мери. Прича се да су комшије налазиле целе породице усвојитеља зубима преклане...
Да ли је то опомена да човек не треба да се меша у природни поредак, у оно што је Богом створено. Јер се свако мешање може вратити двоструко...
|
|
|
|
|
|