Boss je napisao:
Picard
Koja
Naopak
Sin Brutal
Pitt
Boss
Trile
Izgleda da sam rešio da te namučim
![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
ajooooj ako me neko nije mrzeo pre ove veceri evo im prilika za to od veceras
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
mozda nekog lose procenim pa eto ti belaja ....Ali odma da napomenem pre odgovora da cu ovom prilikom biti kratka, jer u glavnom sam upoznala ljude koji dolaze u kafanu
Picard- recimo da verujem da pacijentkinje kod njega stoje u redu
. Veciti rivalitet i koskanje izmedju njega i Trileta puno puta me bas nasmeje. Da li je to za ozbiljno ili ne to nek ostane njihova mala vojna tajna. Ponekad se izgubi sa foruma pa ga nema duze vreme .Ako se racuna da sam to primetila.
Koja- S njim mogu da komuniciram sasvim normalno, prijatan je za razgovor, pomalo romantican (dalo se videti i u kafani ), mada nekad imam osecaj da sa nekom rezervom pise na forumu. Vickast je , pozitivna licnost , ja sam ga tako upoznala i znam da poznaje Vasu a ostalo ko treba razumece
Naopak- Ume da bude zabavan , lako se uklopi u drustvo ali brzo se da isprovocirati , pa onda nekad pokvari recnik ...Kreativan je to je dokazao u vise navrata i na takmicenjima, i ako je napiso na forumu vise puta da me smatra za foliranta, ja se ne ljutim jer svako ima pravo dastvori sopstveno misljenje o nekom. Ovde smo svi da se druzimo
Sin Brutal- ajoj njega tek skoro nikako nisam upoznala pa ne bih ovde palamudila gluposti.Nadam se da se nece naljutiti ako ne pisem ovde nista .
Pitt- hmmm sta da pisem a da ne osvanem sutra na njegovom blogu kao negativac ili drzavni neprijatelj br.1? On voli da je u centru paznje, da su svi svesni toga kad on udje na forum. Ume da isprovocira forumase posteno, stekne i neprijatelje dosta.Ima nekad toliko negativan stav i napadan da prosto vristi na forumu. Nekad ume da napise i super blog , ali nekad mesecima najavljava veliki Bumm pa ispadne corak . No posto on voli da provocira ovo je moja provokacija za njega , vekaj da i mi dobijemo tu zvezdu na plavoj zastavi , zauzecemo ne samo zastavu negu celu vasionu
Boss- Nisam imala ni s tobom prilike za posebno upoznavanje, retko ulazis u kafanu covece a ako i udjes niakd da castis...vecinom maznes nesto s nogu pa kidnes.
Po mom skromnom misljenju doticni gospodin je ok osoba , mada odustao od vodjenja takmicenja, ali to mu necemo zameriti . Kratko se zadrzava na forumu uvek u nekom naletu , ne bih mogla da kazem nista negativno jer nigde nisam ni procitala takvo nesto da je napisao. Poruka za njega: Provedi vise vremena na forumu i u kafani daj nam smrtnicima sansu da te malo bolje upoznamo.
Trile-Sta da kazem o Mili Dusi , ume da se usunja ponekad preko kapije , Medu je vec pripitomio
Eto sad ozbiljno da kazem o njemu.On je veoma misteriozan po mom misljenju. Ispocetka ga nisam mogla skontati kad misli nesto ozbiljno a kad se sali, pa na kraju ispalo da se stalno sali. Kao osoba je super,zabavan , ume da me nasmeje , volim s njim komunicirati, i sto mi je posebno drago korektno odgovarao na 50 pitanja i bio strpljiv prema meni kad je sedeo na stolici, samim tim mi je dozvolio da ga upoznam dobro . Cenim kod njega neke osobine koje mozda neki ni ne znaju da poseduje. A to sto voli da je misteriozan samo mu dize cenu .
![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif)
Sve ostalo sto bih rekla o njemu bilo bi suvisno i sigurno bi se nasli neki koji bi pogresno protumacili. On svakako zna sta ja mislim a meni je to dovoljno
![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)