Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
MeGi je napisao: Meni je zabavno postavljat pitanja:)
-Bez cega ne mozes da zamislis dan? - Imas li dosta neostvarenih zelja? - Sta je najvece bogatstvo tebi u zivotu? - Sta te moze odbiti od muskarca na prvom sastanku? Bez dece , kafe, muzike... Mozda zvuci blesavo ali imam spisak koji sam sastavila sa 18 godina , kad se neka ostavri ja precrtam . Zelje nisu nerealne i ostvarive su , mada za vecinu fali bitan faktor - novac  Otom -potom ja sam strpljiva osoba i do gerontoloskog imam vremena Moja deca Auuu , ima toga dosta recimo : ako dok prica mlati rukom kao budala ili ne daj boze udara me po ruci ili ramenu kao da ga ne slusam , ako se ponasa kao homic , ako se smeje kao ludjak , ako dok prica samnom sara ocima okolo - znaci laze ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahahaha Nikita svidja mi se odgovor bas me zasmija ahahha ako sara okolo ZNACI LAZE
-Verujes li previse ljudima? -Da li pricas 200 na h, srednje, ili ti se kljestima trebaju vaditi reci? - Popijes li kad koju casicu vise?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahahaha Nikita svidja mi se odgovor bas me zasmija ahahha ako sara okolo ZNACI LAZE -Verujes li previse ljudima? -Da li pricas 200 na h, srednje, ili ti se kljestima trebaju vaditi reci? - Popijes li kad koju casicu vise? DA LI SE SLAZES D AJE OVO PRAVI MUZ? 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
MeGi je napisao: - Sta mislis sta muskarci prvo zapaze na tebi? - Je l bi uradila neku plasticnu operaciju? - Umes li pisati pjesme? Jesi li nekom momku ikada napisala pjesmu? - Imas li neku fobiju? - Opisi forumase jednom recju ISKRA- LAYA- TILE- NAOPAKI- VUJA- VUCICA- SENKA- PICARD- Nemam pojma , neki kazu da su prvo zapazili osmeh , neki kosu ... Iskreno ? Ne bih . Nekad se salim da imam male ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) ali ne bih ih menjala za plasticne nikako . Moje su prave , i kad vidim manekenke da ni ovolike nemaju onda sam ja presretna osoba. U ostalom ja sam mala zena kako bi izgledala sa velikim sisama? Kao neka karikatura Imam , bojim se rupa i dubina nema sile da pogledam u bunar ili u neku dubinu . ISKRA- vredna LAYA- romanticna TRILE- misteriozan NAOPAKI- saljivdzija VUJA- drustven VUCICA- talentovana SENKA- svestrana PICARD- zabavan
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
MeGi je napisao: - Sta mislis sta muskarci prvo zapaze na tebi? - Je l bi uradila neku plasticnu operaciju? - Umes li pisati pjesme? Jesi li nekom momku ikada napisala pjesmu? - Imas li neku fobiju? - Opisi forumase jednom recju ISKRA- LAYA- TILE- NAOPAKI- VUJA- VUCICA- SENKA- PICARD- Nemam pojma , neki kazu da su prvo zapazili osmeh , neki kosu ... Iskreno ? Ne bih . Nekad se salim da imam male ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) ali ne bih ih menjala za plasticne nikako . Moje su prave , i kad vidim manekenke da ni ovolike nemaju onda sam ja presretna osoba. U ostalom ja sam mala zena kako bi izgledala sa velikim sisama? Kao neka karikatura Imam , bojim se rupa i dubina nema sile da pogledam u bunar ili u neku dubinu . ISKRA- vredna LAYA- romanticna TRILE- misteriozan NAOPAKI- saljivdzija VUJA- drustven VUCICA- talentovana SENKA- svestrana PICARD- zabavan
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Molena je napisao: Cao Niki U kojojj fazi je radio? Kako te debilko osvojio? ( mislim posebno te gotivi i iznad svih si mu..nista provokativno) Volis li slatkorjecivost? Vjerujes li da je G-tocka u rijecima ili ipak negdje dole? Jesi zadovoljna kad s epogledas u ogledalo? Sta bi mjenjala na sebi? Jesi osoba koja se lako naljuti? Volis li centar paznje? Nasla sam i ja kad cu da sednem , koci ko lud samo vrti ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif) izvinjavam se sto se dugo ceka na odgovor Cao Molena -Radio je na odmoru kao i ja upalim pretezno vikendom. -Debilko je posebna osoba , malo ljudi ima priliku da ga upozna. Pametan je i skolovan a nik koji je sebi nadenuo ne prilici mu . Ima stvarno dobre ljudske osobine koje svakako jako cenim.Mada ima i manu da voli provocirati ahahahah . -Volim komplimente kao i svaka zena ali ne preterivanje i uvlacenje u dupe . Imam i ja mana pa onda ne mora neko da me tretira kao sveticu ili da sam idealna jer nisam . -Recimo ovako : G tocka je ti je kao gitara, ako uzme neko ko ne ume da svira onda kida zice , a efekat je uzas a ako uzme neko ko zna da takne pravu zicu da bi dobio notu onda pesma je zagarantovana. Znaci G tocka kod gitariste gde god takne. -Jesam  - Nista u sustini . -Nisam , treba bas dobro da me neko isprovocira da bih se naljutila. - U granicama normale. Nije da mora od mene da zavisi svet , volim samo da obrate na mene paznju ljudi do kojih mi je stalo .
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
MeGi je napisao: ahahahaha Nikita svidja mi se odgovor bas me zasmija ahahha ako sara okolo ZNACI LAZE -Verujes li previse ljudima? -Da li pricas 200 na h, srednje, ili ti se kljestima trebaju vaditi reci? - Popijes li kad koju casicu vise? DA LI SE SLAZES D AJE OVO PRAVI MUZ?  -Da, nazalost ja sam naivna jos uvek i mislim ako ja govorim istinu onda zasto bi mi neko lagao ? -Pricam 180/h ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kad mi drustvo odgovara, ja uvek imam temu za razgovor...ali ako cutim , to je debeli znak da bih bezala kako me noge nose -Ne pijem alkohol , jer mi organizam ne podnosi. 3 puta sam kao popila, jednom sam na brzinu sljustila 3 case neke dobre domace rakije i vec mi bilo svega dosta, drugi put sam jednom za 1.maj popila malo vise onda se oslobodio cirkus, a treci put kad mi sestra krstila malu a moja verka isti dan diplomirala u plesnoj skoli.Pa recimo proslavili smo kako prilici a ja proslavu sam privela kraju tako sto sam dusu izduvala kroz nos i hranu koju sam pojela i pre nedelju dana ahahahahah Moje pice se svodi na fresh od grejpa i to jedna boca samo . Ne mislim , mislim da ovaj matori drtina precenio sebe ,i da je najruznija zena na svetu to ne treba da kaze, na kraju krajeva ozenio ju je zbog necega zar ne ? Nazalost dzentlmeni u danasnje vreme su izumrli kao dinosaurusi
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Omiljena uzrečica ? Slatkiši ili voće ? Nikita, why ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Boss je napisao: Omiljena uzrečica ? Slatkiši ili voće ? Nikita, why ? -brale , duso -voce i to mandarina i lubenica Nikita ...jer je borac , i jer neki kazu da imamo slicnosti cak i u karakteru 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nikita I love you  :* Divna si...lijjepo mi je citati te i citati tvoje odgvore.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|