Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jesi le nekad nekoj devojci bio prvi? Je l pitas devojku sa koliko ih je bila prije tebe? Koji si film gledao poslednji put u bioskopu? Ceca ili Brena? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Je l citas sve forumase ili samo one sa kojima pises? Sa kim najvise razmenjujes pp? Bez cega ne mozes zamisliti dan? Da li volis kada imas mnogo obaveza u danu? Vise gledas tv ili visis na net-u? čitam sve sa ASG bez slatkiša da, brže prođe dan više na netu
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Jesi le nekad nekoj devojci bio prvi? Je l pitas devojku sa koliko ih je bila prije tebe? Koji si film gledao poslednji put u bioskopu? Ceca ili Brena? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bio sam to me ne zanima ne idem u bioskop Ceca
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Serija koju si pogledao od 1 do poslednje epizode? A nisi mi rekao sta bi poklonio Naopakom za rodjus ? ahahha
Je l se svadjas cesto u reali? Sta najcesce radis kad se iznerviras?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Imas li ljubimca? Da li bi voleo da zivis negde drugde? Sa koliko godina si se iskreno zaljubio? Kako se udvaras devojkama? Gooza ili grudi? Cutljiva pricalica? Najduza veza? Da li bi ti smetalo da tvoja devojka ima dosta drugova? Broj cipela? Da li mislis za sebe da si namcorast ponekad?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Serija koju si pogledao od 1 do poslednje epizode? A nisi mi rekao sta bi poklonio Naopakom za rodjus ? ahahha
Je l se svadjas cesto u reali? Sta najcesce radis kad se iznerviras? Kasandra rekao sam, rečnik ne, izbegavam to koliko mogu psujem i lupam ( ako sam sam ) ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Imas li ljubimca? Da li bi voleo da zivis negde drugde? Sa koliko godina si se iskreno zaljubio? Kako se udvaras devojkama? Gooza ili grudi? Cutljiva pricalica? Najduza veza? Da li bi ti smetalo da tvoja devojka ima dosta drugova? Broj cipela? Da li mislis za sebe da si namcorast ponekad? nemam Acapulco, Rio, Miami... sa 19 biće prilike da saznaš, valjda guza ćutljiva pričalica 2 god ne joj, stvarno ne znam, moram da pogledam ponekad da
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vjerujes li u ljubav kao sto je bila Kasandrina i Ignasijeva? Visis li na drustvenim mrezama? Da li postoji forumas koji bi ti postavio pitanja ovdje a ti ne bi namerno hteo odgovoriti? Da li imas neku fobiju?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Jel igras fudbal? Jel te smaraju tvoji kad ces da se zenis?:-D