Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Da li mislis da bi dvoje opstali moraju biti razlicitog karaktera ili pak istog,tk.minus i plus ili ne? Osobine koje su ti odbojne kod devojke (generalno)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da bi dvoje opstali moraju biti razlicitog karaktera ili pak istog,tk.minus i plus ili ne? Osobine koje su ti odbojne kod devojke (generalno) - i + ako je lenčuga u pravom smislu te reči, ako je aljkava... dovoljno
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Daj citiraj ne znam na koga se odnosi. Gde sebe vidis za 5 godina. Zaato visis na forumu a ne ucis? LaYi sam odgovorio bez citata. Kući, čuvam decu, kuvam, perem, peglam, dok mi žena luta po gradu. Dovoljno učim, dovoljno ''visim''. Necu da ti postavljam pitanja ako ces da se sprdas ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
nisi jedina koja neće ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: nisi jedina koja neće ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ima jos pametnica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
right here
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Zasto cigara na avatu kad ne pusis ili si u medjuvremenu propusio od muke?:)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: nisi jedina koja neće ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ima jos pametnica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa ne ozbiljno, neću da ti odgovaram 2 puta na isto pitanje. Gde sebe vidim za 5 godina, to mi je ostalo u sećanju. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Zasto cigara na avatu kad ne pusis ili si u medjuvremenu propusio od muke?:) Zašto držiš tuđu sliku na avatu ?
|
|
|
|
|
|