Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Boss je napisao: LaYa je napisao: Primetila sam malu promenu u tvom ponašanju od kako si se vratio... Više pišeš, više dolaziš, uopšteno više komuniciraš nego ranije. Da li da očekujemo veće raspisavanje i komunikaciju sa većim brojem forumaša, kao i dobro raspoloženje? Da me poznaješ u RL, iznenadila bi se koliko sam ja uvek raspoložen. Dakle, na forumu se izgleda mogu steći svakakvi utisci. Je l' još neko misli tako, a ljudi ? pa bas zato sto te ne poznajem moram da pitam, zar ne? Malo si ovde pokazao i sve sto si pokazao je bilo nekako ironicno i sarkasticno, uvek sa nekom dodzom provokacije...pa ono....kazes da nisi ti takav....i ja kazem ok na sve to, ne poznajem te, mogu samo da kazem na osnovu onog sto vidim ovde ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: LaYa je napisao: Primetila sam malu promenu u tvom ponašanju od kako si se vratio... Više pišeš, više dolaziš, uopšteno više komuniciraš nego ranije. Da li da očekujemo veće raspisavanje i komunikaciju sa većim brojem forumaša, kao i dobro raspoloženje? Da me poznaješ u RL, iznenadila bi se koliko sam ja uvek raspoložen. Dakle, na forumu se izgleda mogu steći svakakvi utisci. Je l' još neko misli tako, a ljudi ? Mrgud par excellance [dzokac.gifĐČ]
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
LaYa je napisao: Boss je napisao: LaYa je napisao: Primetila sam malu promenu u tvom ponašanju od kako si se vratio... Više pišeš, više dolaziš, uopšteno više komuniciraš nego ranije. Da li da očekujemo veće raspisavanje i komunikaciju sa većim brojem forumaša, kao i dobro raspoloženje? Da me poznaješ u RL, iznenadila bi se koliko sam ja uvek raspoložen. Dakle, na forumu se izgleda mogu steći svakakvi utisci. Je l' još neko misli tako, a ljudi ? pa bas zato sto te ne poznajem moram da pitam, zar ne? Malo si ovde pokazao i sve sto si pokazao je bilo nekako ironicno i sarkasticno, uvek sa nekom dodzom provokacije...pa ono....kazes da nisi ti takav....i ja kazem ok na sve to, ne poznajem te, mogu samo da kazem na osnovu onog sto vidim ovde ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Da, u pravu si.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
hehe, Anđelka ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
do dzom  U pravu sam? A si me skinuo ko .... sa djona Nemam više pitanja, ebi ga
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Zasto menjas cure ko carape? Već sam juče odgovorio, menjaju one mene. Znaci li to da se nisi dobro pokazao?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Kratko i jasno, za sve si u pravu. Ali stvarno. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Zasto menjas cure ko carape? Već sam juče odgovorio, menjaju one mene. Znaci li to da se nisi dobro pokazao? Verovatno očekuješ ''ne znači'', pa eto znači. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Daj citiraj ne znam na koga se odnosi. Gde sebe vidis za 5 godina. Zaato visis na forumu a ne ucis?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Daj citiraj ne znam na koga se odnosi. Gde sebe vidis za 5 godina. Zaato visis na forumu a ne ucis? LaYi sam odgovorio bez citata. Kući, čuvam decu, kuvam, perem, peglam, dok mi žena luta po gradu. Dovoljno učim, dovoljno ''visim''.
|
|
|
|
|
|