Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
casual je napisao: Naopak znam da nije lako u stvari tesko je ali ovako, da ti olaksam... ostavi najbitniju... Laza Molena Tw Senka Emanuella hahahaha sesces ti ovde druze moj znaju one da su mi sve bitne i da ih sve volim, al ako moram jednu da ostavim onda Laza
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Naopak je napisao: casual je napisao: Naopak znam da nije lako u stvari tesko je ali ovako, da ti olaksam... ostavi najbitniju... Laza Molena Tw Senka Emanuella hahahaha sesces ti ovde druze moj znaju one da su mi sve bitne i da ih sve volim, al ako moram jednu da ostavim onda Laza I dobro si i odabrao... ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

|
Senka je napisao: Naopak je napisao: casual je napisao: Naopak znam da nije lako u stvari tesko je ali ovako, da ti olaksam... ostavi najbitniju... Laza Molena Tw Senka Emanuella hahahaha sesces ti ovde druze moj znaju one da su mi sve bitne i da ih sve volim, al ako moram jednu da ostavim onda Laza I dobro si i odabrao... ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif) ih sad zezaj...sve ste mi drage, zna on zasto je bas vas odabrao opasan je onaj, ih 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Naopak je napisao: Molena je napisao: nista...zavrsila sam kad odgovoris ono sto sam te pitala..prekrizi nebitne mozemo nastaviti  ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif) rekao si da sa odbijanjem nemas problema pustaj inace oklagiju uzimam u ruke ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: Naopak je napisao: Molena je napisao: nista...zavrsila sam kad odgovoris ono sto sam te pitala..prekrizi nebitne mozemo nastaviti  ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif) rekao si da sa odbijanjem nemas problema pustaj inace oklagiju uzimam u ruke ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) ![[kiss3.gif] [kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bate eve par pitanjca i od men ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) ; - Da li prihvataš kritiku? - Kako znaš da li je neko dobronameran il ne? - Po čemu biraš ljude na net-u koji su ti bitni a koji ne? - Da li uvek flertkaš il samo na net-u? - Iz pištolja samo centar il omaneš kkoji put? - ‚‚Nesporazumi‚‚ te ojačaju ili iznerviraju još više? - Za koga misliš da neje tačan i za kraj - Koliko kilometara ima od Leskovca do Bučinca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
XS kim hotujes na forumu?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
naopak svi smo ovde na stolici tako morali birati, znam kako je. ali eto vratio sam ti sad za flert a reci kako sam ti odabrao uzi izbor 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Laza je kraljica,imas ukusa tebra.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Вучица je napisao: Bate eve par pitanjca i od men ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) ; - Da li prihvataš kritiku? - Kako znaš da li je neko dobronameran il ne? - Po čemu biraš ljude na net-u koji su ti bitni a koji ne? - Da li uvek flertkaš il samo na net-u? - Iz pištolja samo centar il omaneš kkoji put? - ‚‚Nesporazumi‚‚ te ojačaju ili iznerviraju još više? - Za koga misliš da neje tačan i za kraj - Koliko kilometara ima od Leskovca do Bučinca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) -prihvatam kritiku -posle nekog vremena se to vidi ko ti je vazan a ko nije, ustvari ko je vise vazan ko manje, a ko uopste -ma de si ti videla da flertkam na netu?  a u stvarnosti volim da flertujem -omanem ponekad iz pistolja, al sam dobar -niti me ojacaju niti me iznerviraju -Pitt nije tacan 100% ima zdravstveni problem i garant bi mu doktori dali dijagnozu ako je vec i nema -ne znam gde je to mesto rekao bih ti Vuki
|
|
|
|
|
|