Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Da li postoji nesto kreativno u cemu si dobar? Koja boja prevladava u tvojoj odjeci? Zasto si ljut na Nikitu? … kakva je tu prica ?
Prekrizi nebitne :
Senka-Laya Iskra-Vucica Casual-Trile Tw-Megi Boss-Pitt Picard-Zex
..ne misli se puno, od ponudjena dva izaberi samo jednog
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Nisam cuo za tu izjavu druze, al dobro sad znam zapamticu.
Zvezdu sam gledao mozda pre godinu dana
Nisam bio sa zvezdom u inostranstvu
probao sma travu kad sam bio na ratistu
Ima pravog povrca sa ukusom al ebi ga i ja na pijaci kupujem
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Sta ti mislis na sta zene ‘padaju’? Koliko si puta pozalio zbog svojih postupaka? Cime Naopaki osvaja zene u reali? Starije ili mladje? Imas li iskustva sa udatim zenama? Kako podnosi zensko odbijanje covjek tvoje naravi... ?, jer rece da si zivac Da ljulja ili da zulja? PTSP...imas li problema s tim?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ne priznaju se odgovori sve dok Senka stoji tu pored Naopakog 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: Da li postoji nesto kreativno u cemu si dobar? Koja boja prevladava u tvojoj odjeci? Zasto si ljut na Nikitu? … kakva je tu prica ?
Prekrizi nebitne :
Senka-Laya Iskra-Vucica Casual-Trile Tw-Megi Boss-Pitt Picard-Zex
..ne misli se puno, od ponudjena dva izaberi samo jednog -Kreativan sam u crtanju -Bela i crna gore dole vecinom farmerice -Nisam ljut na Niki, bio sam ali je to bio nesporazum, pogresno tumacenje i kajem se i dan danas sto sam se zamerio makar i na kratko ja i ona smo i sada dobri ona to moze potvrditi, nismo u kontaktu ali nismo u svadji bem ti ova pitanja koga izbaciti one sto ne mogu da podvojim ne mogu ubi me a ostale koje mogu evo ovako: trile megi pitt pic
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nista...zavrsila sam kad odgovoris ono sto sam te pitala..prekrizi nebitne mozemo nastaviti 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: Sta ti mislis na sta zene ‘padaju’? Koliko si puta pozalio zbog svojih postupaka? Cime Naopaki osvaja zene u reali? Starije ili mladje? Imas li iskustva sa udatim zenama? Kako podnosi zensko odbijanje covjek tvoje naravi... ?, jer rece da si zivac Da ljulja ili da zulja? PTSP...imas li problema s tim? -Nema pravila svaka pada na razlicite stvari, ali imam utisak da najvise padaju na dobru pricu partnera -mnogo puta sam zazalio zbog svojih postupaka, vise pozitivnih a i negativnih -Moram reci da se net i stvarnost sto se toga tice voeoma razlikuju...imam neku harizmu i to je to -srednje taman, ali ako bih birao onda od 30 do 40 -Imao sam, da -Zivac sam za sasvim druge stvari kao sto rekoh, to sa zenama nema veze, odbije...ok idemo dalje -ljulja -?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Naopak znam da nije lako u stvari tesko je ali ovako, da ti olaksam... ostavi najbitniju... Laza Molena Tw Senka Emanuella
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: nista...zavrsila sam kad odgovoris ono sto sam te pitala..prekrizi nebitne mozemo nastaviti  ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif)
|
|
|
|
|
|