Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kako bi ti promjenila stvari, pa da krene na bolje ? Prihvatas li kritike ? Vezana si za copor ili mozes i samostalno da funkcioniras ? Koja ti je profesija? Imas li iskustva sa konobarenjem? Ako nemas, mislis li da bi to ikada mogla raditi? Kos u tebi dragi forumasi I zasto? ( sadasnji ne bivsi) Zasto imas potrebu stalno da prozivas bivse forumase ? ( pusti me patetike fale ti, da ti fale privatno bi se dopisivali ) Priznajes li da si prvi put kad si bila na stolici sama sebe 'ukopala' i zapetljala se u uljepsavanju?  P.S. evo olaksala sam ti cak sam i presekla pitanja 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Nek se javi taj koga sam zavela ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) Pa nije tu. Uh, pa ovo može biti dvosmisleno. ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Ali znaš ti na koga mislim.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Nek se javi taj koga sam zavela ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) Pa nije tu. Mozda viri.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard je napisao: ops, ja zaspao izvinite mogao bi na vrucu stolicu da te prodrmamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Evo i od mene jedno.
Otpiši nebitne.
Koja - Wuki MeGi - Iskra Naopak - Zeleni Senka - Nikita
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Nisam mogla brze,da sam detaljno potrajalo bi.Megi ne prepisuj Molenina pitanja. Piki donecu ti dekicu da te pokrijem. Boske hvala ti sto nisi nekima dao materijala za prozivku.Kasnim zbog vas.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
A kakvog to materijala ?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ne znam meine Anđelka, sve je to divno i krasno, al' malo mi je nategnuto, neuvjerljivo, nedorečeno, na većinu serioznih pitanja odgovor je neka polušala... čemu to mora da si Libra u horoskopu
a možda je do fona, Nokia kažeš
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne preprisujem nego ti ih postavljam iz svoje glave opet kad me veoma interesuju odgovori Ali ajde kad neces da odgovoris. Pozz Lepo se provedi.
|
|
|
|
|
|