Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Spadas u osobe koje pricaju 200 na h, srednje ili one sto kljestima se moraju vaditi rijeci iz usta? Je l bi uradila neku plasticnu operaciju? Da li ti je neko nekad rekao da licis na neku poznatu licnost, koju? Jesu li zavodnica? (po tvom pisanju rekla bih d ajesi) Umereno pricam. Ne bih Jesu na neku hrvatsku glumicu,ne znam kako se zove. Nek se javi taj koga sam zavela ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Preznojavas li se ne vrucoj stolici? Jesi li osvetoljubiva? Najlepsi grad u kom si bila je...? Ne,sto bi,ne polazem ispit. Nisam Karlove Vari
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Nek se javi taj koga sam zavela ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) Pa nije tu.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss ne dekoncetrisi je dok odgovara.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Preskocila si molenina pitanja:) Volis se oblaciti provokativno? Da li bi se slikala za playboy? Ko ti je najlepsi glumac? Sminkas li se svaki dan? uff ne mogu vise jbt zivot umorih se previse naprezem mozak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Rekla sam da je vise necu citirati pre neki dan tj.trositi energiju na nju. Ne. Nemam takve ambicije. Miler pobogu Ne.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Preskocila si molenina pitanja:) Volis se oblaciti provokativno? Da li bi se slikala za playboy? Ko ti je najlepsi glumac? Sminkas li se svaki dan? uff ne mogu vise jbt zivot umorih se previse naprezem mozak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Rekla sam da je vise necu citirati pre neki dan tj.trositi energiju na nju. Ne. Nemam takve ambicije. Miler pobogu Ne. Pa ovo je igra istina izazov kao kad u reali na poslu moras da radis sa koleginicom,iako je mozda ne gotivis mnogo:) ili da sedis u klupi sa kim su te stavili a ti sjedis ovdje na stolici, sama si pristala i moras odgovoriti na sva pitanja:)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
tj igra vruca stolica odlepila sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Na mene ili Pikija ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zasto ti Molena ide na neku stvar ( ne znam kako je ti zoves) ?
sta ti to smeta kod Molene ?
Pomislis li nekada da pogresno citas ljude?
Smatras li sebe savrsenom ili mislis da tu ima jos puno posla?
Jesi li se virtualno zaljubila ikada ?
Smatras li sebe ljubomornom osobom ?
Ko je po tvom misljenju ‘visak’ na ovom forumu ?
Poslednji put menjao MeGi dana 16 Jul 2013, 20:28, izmenjena 2 puta
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: ajde ASG ubrzaj se ne moras mnogo razmisljat oko odgovora necemo te ocjenjivati:) Sa fona sam.
|
|
|
|
|
|