Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Imas li vise vrlina ili mana? * ne prinzje se odgovor jednako:) Volis li na letovanje ici sa momkom ili sa drustvom? Opisi gorumase jednom recju Molena-tu je Picard-baraba Boss-muska verzija mene Iskra-dobra MeGi-uh namcor Naopaki- Vrlina,zabrinula bih se da je obrnuto momkom i jos jednim parom,tako da mu i to dodje drustvo
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
sex za jednu noć Boško ili ja
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Da li si zaljubljive prirode? Bez cega ne mozes da zamislis svoj dan? Sta pokrece svet: ljubav ili novac ili nesto trece? A sta pokrece tebe? ahahah Ne kafe novac nazalost ljubav
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Preskocila si Naopakog opisati....? Ko ti je najlepsi od ovih sto su se stavili na muske atribute? Koju vrlinu najvise cjenis kod ljudi a koja mana te najvise nervira? Sta te odbije od nekog muskarca na prvom sastanku?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Picard je napisao: zašto odbijaš moju ljubav? Ne izbegavam Megi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
jesi li dominantna u svom društvu (određuješ li ti najčešće gdje ćete ići van), smiješ li se na glas ili si ovako mirnije prirode kao ja ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Andjeo sa greskom je napisao: Picard je napisao: zašto odbijaš moju ljubav? Ne izbegavam Megi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da ti prišapnem jednu javnu tajnu prekinuli smo tako da... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Smatras li sebe zrelom osobom za brak? ahah Jesi li vise ti ostavljala ili su tebe? Zasto uvjek kad te Picard "muva" spominjes moj nick? Zasto si opsednuta sa mnom> Da nisi lezbejka ili Bi? Jesi li se ikada ljubila sa zenskom, ako nisi, mogle bi, ha? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: evo i Picard krenuo sa pitanjima, bravo Kad neko kaze detinjstvo, sta ti prvo padne na pamet? EE daa, koliko imas godina ako nije tajna? To me bas interesuje:) Imas li dugacku ili kratku kosu? Na muskarcu prvo zapazis...........? vijaca 25 dugacka usne
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
zašto si mi poslala pp prvi dan kad si se registrirala na ovaj forum je li već i tada postojala neka dublja veza ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|