|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
šta bi .. čemu toliki post Tačno je to da si ovde svake prestupne.. vrlo interesantno da onda znaš šta se ovde dešava, i ko je kakav Kakve karte, ne bacam ja karte na sto posebno sa nekim kao što si ti vrlo irinočin i samo dodješ da podbadaš to što nisam komentarisala do sada ne znači da nisam videla šta si pisao.. krajnje drsko napisano prema osobama koji su mnogo stariji od tebe . Nema razloga da se pitaš jer nije ni važno umesto da dodješ da se šališ ti kao osica napadaš sve. ajd i da stavimo tačku.. kad vidim koliki mi je post oma mi nije dobro ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Iskra je napisao: [zenskismeh.gif] šta bi .. čemu toliki post Tačno je to da si ovde svake prestupne.. vrlo interesantno da onda znaš šta se ovde dešava, i ko je kakav Kakve karte, ne bacam ja karte na sto posebno sa nekim kao što si ti vrlo irinočin i samo dodješ da podbadaš to što nisam komentarisala do sada ne znači da nisam videla šta si pisao.. krajnje drsko napisano prema osobama koji su mnogo stariji od tebe . Nema razloga da se pitaš jer nije ni važno umesto da dodješ da se šališ ti kao osica napadaš sve. ajd i da stavimo tačku.. kad vidim koliki mi je post oma mi nije dobro ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Ne možeš da staviš tačku dok ne objasniš koga to ''sve napadam kao osica'' ? U suprotnom to je mlaćenje prazne slame. A i ti to odlično znaš. Šta ja to znam i šta se to dešava ? Tema je bio drugi forum i nisam ja pokrenuo temu nego tvoj drugar Opaki, koji ''sve zna o meni'', ali eto meni neće da napiše šta je to sve, a nije hteo ni MeGi jer eto nema vremena. U svakom slučaju, drago mi je što nemam nikakve veze sa gospođom koja se zgrožava na moje drsko ponašanje prema starijim osobama, a sasvim mirno posmatra tele od 37 godina koje je prošlo mnogo toga u životu ali gle čuda nema osnovne kulture i ima vrlo bogat rečnik gde mu je svaka druga, pederu, puši ga, primaš ga, smrdiš... nastavi sama niz, tebi je bolje poznat repertoar tvog drugara. I nije to nikakav problem, problem je što tebi smetaju osobe kao ja koje nisu vredne pažnje, ali gle čuda ne možeš izdržati a da mi ne odgovoriš i staviš do znanja kako si zgrožena. Rekao sam već, produži dalje. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
važno je da si ti vrlo kulturan.. elokventan.. duhovit i tako dalje da treba da se latiš knjige i spremaš ispite i tako... ma lepota -života .. treba te usvojiti zaista.. kao i svi mladi puno reči i priče i taman posla da niste u pravu..hahahahaa ma razumem ja vas mlade koji dodjete ovde da se istresete i pokažete da ste baje produzi ti.. ja ne moram..
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Imam još samo 2 pitanja, i time ćeš pokazati ko si, šta si, kakva si i kako razmišljaš. A ''već smo ustanovili'' da sam ja drzak. Da li bi volela da ti sin ili ćerka imaju obogaćen rečnik i da su kulturni i inteligentni kao tvoj forumski drugar ? Ili bi više volela da su drski upravo prema takvim osobama, na forumu ili u RL potpuno je nebitno ? P.S. Naravno, uvek možeš i da ne odgovoriš ili izabereš zlatnu sredinu. 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Boss je napisao: Imam još samo 2 pitanja, i time ćeš pokazati ko si, šta si, kakva si i kako razmišljaš. A ''već smo ustanovili'' da sam ja drzak. Da li bi volela da ti sin ili ćerka imaju obogaćen rečnik i da su kulturni i inteligentni kao tvoj forumski drugar ? Ili bi više volela da su drski upravo prema takvim osobama, na forumu ili u RL potpuno je nebitno ? P.S. Naravno, uvek možeš i da ne odgovoriš ili izabereš zlatnu sredinu.  auuuuu nemoj me razoračati sada.. molim te jesi li ti psiholog?? pa ćeš na osnovu par postova koje sam ja razmenila sa tobom da dokučiš ko sam, kakva sam i kako razmišljam auuu pa ja 3 godine na netu i nisam uspela da dokučim ko je kakav što se tiče moje dece.. smatram da su i više nego super, ( trenutno su u inostranstvu oboje)Ćerka mi je student..prosek 9,5 ako te bas zanima al mislim da je to tebi ne bitno, u mojoj blizini tako ne pričaju a šta rade napolju to već ne znam. Šta bi ja volela ili ne.. to ne zavisi od mene oni su svršeni ljudi i pokazuju se u datoj situaciji kako misle da treba.Naš jezik je nažalost bogat psovkama i ljudi tome pribegavaju jer im je tako lakše.. ne slazem se sa tim.. al tako je. NE znači da je neko loš ako psuje niti da je dobar onaj koji pa ne psuje. mislim da ovde svi mozemo da se šalimo bez ikakvih uvreda.. kako sa tvoje tako sa bilo čije strane
Poslednji put menjao Iskra dana 16 Jul 2013, 15:13, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a da i obično kad me neko nešto pita ja se trudim da odgovorim Mislim ti seo na stolicu a ja odgovaram na pitanja ..pa di to ima ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ko je stolici..da priupitam sto-sta Boss ili Iskra....zbunili ste me
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jbg ne znam ni ja više on na stolici a meni pitanja ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Boss je napisao: Imam još samo 2 pitanja, i time ćeš pokazati ko si, šta si, kakva si i kako razmišljaš. A ''već smo ustanovili'' da sam ja drzak. Da li bi volela da ti sin ili ćerka imaju obogaćen rečnik i da su kulturni i inteligentni kao tvoj forumski drugar ? Ili bi više volela da su drski upravo prema takvim osobama, na forumu ili u RL potpuno je nebitno ? P.S. Naravno, uvek možeš i da ne odgovoriš ili izabereš zlatnu sredinu.  auuuuu nemoj me razoračati sada.. molim te jesi li ti psiholog?? pa ćeš na osnovu par postova koje sam ja razmenila sa tobom da dokučiš ko sam, kakva sam i kako razmišljam auuu pa ja 3 godine na netu i nisam uspela da dokučim ko je kakav što se tiče moje dece.. smatram da su i više nego super, ( trenutno su u inostranstvu oboje)Ćerka mi je student..prosek 9,5 ako te bas zanima al mislim da je to tebi ne bitno, u mojoj blizini tako ne pričaju a šta rade napolju to već ne znam. Šta bi ja volela ili ne.. to ne zavisi od mene oni su svršeni ljudi i pokazuju se u datoj situaciji kako misle da treba. Naš jezik je nažalost bogat psovkama i ljudi tome pribegavaju jer im je tako lakše.. ne slazem se sa tim.. al tako je. NE znači da je neko loš ako psuje niti da je dobar onaj koji pa ne psuje. mislim da ovde svi mozemo da se šalimo bez ikakvih uvreda.. kako sa tvoje tako sa bilo čije straneSlažemo se oko nečega. Ili staviš do znanja da ti oboje smeta ( psovke, drskost ) ili oboje ignorišeš, ali ne možeš prvo ignorisati i ostati nedorečena a na drugo se zgrožavati i reći da ti smeta. Tj. možeš, ali onda nemoj da se čudiš što sam drzak prema tebi. A iskreno, ne sećam se da sam ranije bio, ako jesam podseti me slobodno. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ja nisam na stolici, pratite temu. Samo sam odgovorio Iskri na jedno pitanje pošto je bila radoznala s ciljem da mi spusti ( narodski rečeno ). ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 79 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|