Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
UtherPendragon je napisao: zmajeve smo parili intenzivno tvajlajt laza nikita.. malo i vuckica ..al meni to dosadilo pa sad igram tenkice
nisam pipnuo silikonsko dupee ali samo iz razloga sto nisam imao prilike..ali hocu Oplaaa...mislim da ima izostavljenih forumašica... A također mislim i da se Laza visoko kotira kod svakog forumaša.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...i da se razumije,ovo je pohvala a ne ljubomora iliti zavist... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
UtherPendragon je napisao: ja moram ici da spavam ostavite mi pitanja pa kad se probudim odgovoricu a mozda i necu danas imam klanske borbe a moj tenk najjaci opet nas bojkotuješ ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ne bojkotujem nego pravi muskarci popodne moraju da rucaju ..gledaju crtace i spavaju
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Jel ima ti stomak naraste umeto nosa
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
lazice reci joj da ja nemam stomak nego to sve misici
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja ne mislim to, to za zavist i to,ne a to kotiranje, to zbog jezika,laprdavog  nego je on slagao, tu se ne pare medjusobno nego svako svoje ja mislila to se igra sa drugima i to ma jok, svako za sebe, smori posle nekog vremena
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
UtherPendragon je napisao: lazice reci joj da ja nemam stomak nego to sve misici jao ljudi moji slikao se onako na ogradi sa onim kockicama da vi vidite to to se sve misici uklopili u one kockice kad se nisam strmpizdila kad sam videla
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
pa kad sam sexi
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma da ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|