Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Molena je napisao: Iritantno je to..nije to tako jednostavno. Ti upadnes Boss svake prestupne pa to vids na kratko. Iritantno je kad ti o jednom pises a onda on upada sa vrijedjanjem...Ignoriras 15 minuta poslije ti kida zivce. Ili ces poceti da ga vrijedjas ili ces da se iskljucis. moja dusa mila...sa cuperkom preko desnog oka Ne znam sta da pitam zavrtela mi mozak ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
Ako nemate više pitanja za mene,da neko drugi preuzme onda?
|
|
Naopak
|
|

N

|
evo ja cu...lavcina
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
naopak jel pamtis ludji dan na forumu od ovoga danas
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Ne brate ovo je vrhunac....i ja sam bio posebno lud danas, neka mi oproste neki.A za neke me zabole ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ko je veći forumski 'zavodnik',ti ili Cas?
|
|
Naopak
|
|

N

|
Senka je napisao: Ko je veći forumski 'zavodnik',ti ili Cas? Uh Senkic... Ja sam kao sto svi znaju od skora ovde i ne mogu parirati jednom iskusnom Vuku Cas iako je zavodnik, on to radi umereno i skidam kacket mom drugu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja predlazem da sjedne neko ko nije bio nikako, ili neko ko je bio davno...Prijedloge ne morate slati meni na pp..mozete ih ovdje objaviti. Hvala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ima li takvog? Alek možda ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
meni Alek nije zanimljiv....jbg, jos uvijek ne znam nista i ne znam ni sta bih ga pitala. Ja koliko znam...Uther nije bio nikako, davno je na stolici bila Tw, Casual, ASG, Julia... Vi procjenite ko bi mogao prodrmati stolicu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|