Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
Boss je napisao: Senka, tvoja najveća vrlina i mana ? Ufff...ovo mi je najteže... Ne znam...tolerancija i tvrdoglavost... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
sto bas kulen, a nije cajna? a da znas da moras da tresis slucaj jer je to za dobrobit svih nas Volim i ja tebe vise nego sto mozes da zamislis
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pa nije baš ignorisanje ako LaYa ( ili ko je već napisao ) se izloguje. Ostaneš ulogovan i nastaviš da pišeš sa ljudima koji su ti zanimljivi. A to što on napiše 10 postova u 30 sekundi ignorišeš, jer on spamuje i sopstveni blog, ništa čudno. Ali dobro... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Boss je napisao: Pa nije baš ignorisanje ako LaYa ( ili ko je već napisao ) se izloguje. Ostaneš ulogovan i nastaviš da pišeš sa ljudima koji su ti zanimljivi. A to što on napiše 10 postova u 30 sekundi ignorišeš, jer on spamuje i sopstveni blog, ništa čudno. Ali dobro... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Slažem se sa ovim što si napisao.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Naopak je napisao: sto bas kulen, a nije cajna? a da znas da moras da tresis slucaj jer je to za dobrobit svih nas Volim i ja tebe vise nego sto mozes da zamislis Hmmm kulen...pa to je pravo meze...uz dobar sir...i masline... Polaskana sam. ![[smilie_girl_215.gif] [smilie_girl_215.gif]](./images/smilies/smilie_girl_215.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
I ja sam mnogoooooo
jel sir feta ili domaci?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Domaći...da ublaži kulen... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Iritantno je to..nije to tako jednostavno. Ti upadnes Boss svake prestupne pa to vids na kratko. Iritantno je kad ti o jednom pises a onda on upada sa vrijedjanjem...Ignoriras 15 minuta poslije ti kida zivce. Ili ces poceti da ga vrijedjas ili ces da se iskljucis.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
OK...shvatila sam za Pitta...i rješavam čim se on pojavi...
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
To za prestupnu si u pravu, mada sam se sad ''zaljubio'' pa sam redovan. Ništa onda, Senka i ja dajem svoj glas da pooštriš kriterijum. Bez izuzetaka.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|