Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
MeGi je napisao: Da li volis da se sminkas? Ko vise tracari, muskarci ili zene? Koga sa foruma bi prevaspitala? axaxa Volim da se šminkam,nikada nisam izašla na ulicu bez šminke,barem ne pmtim. Ufff...tračare svi ako imaju priliku...mislim da su predrasude da žene tračare više... Ne bih prevaspitavala nikog,svako je ličnost za sebe.Mislim da je svako interesantan i kvalitetan na svoj način.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Senka je napisao: Molena je napisao: Ko se najvise pepejise? Ko se 'ljubi' na forumu a da ti znas? Izbaci nebitne:
Masa-Iskra Vucica-Zozefina Trile-Picard Molena-Laya Casual-Naopak Tw-Just Pitt-Zlobni Vucica- Pepejiše...hm...ne znam bate,ne pratim...možda Pitt,barem on svima piše... 'ljube' se Laya i Zlobni...mada ja nikada nemam pravu informaciju... Masa-Iskra Vucica- ZozefinaTrile- PicardMolena- LayaCasual- NaopakTw- JustPitt-Zlobni Cestitam!! Priznajem da sam mislila da ces se neckati i reci ne mogu ovo ono. Bravo... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
opet sam igor
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitanja: -Senka znas li kako haker pita narkomana da li je l nasmrkan? ahaha - Da li si nekad prevarila momka-muza ? (ne moras odgovorit ako i on cita forum) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Zasto dopistas Pitu da nas zove polovnjacama, sirotinjom, glupim, nesposobnim... i ostalim pogrdnim imenima? Posebno kad mu se niko ne obrati, kao ja na primer.
ako je bilo pitanje, izvinjavam.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: Pitanja: -Senka znas li kako haker pita narkomana da li je l nasmrkan? ahaha - Da li si nekad prevarila momka-muza ? (ne moras odgovorit ako i on cita forum) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne znam. Joj...nisam fizički... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li ti je neko nekad pevao serenadu ispod prozora? Jesi se nekada napila? ili si od onih sto su prirodno pijani ceo zivot? axxaxa salim se
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Senka znas li kako haker pita narkomana da li je l nasmrkan? -Brate jesi on line? axxaxa
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kakve su sanse da se popravi kocenje foruma...i u cemu je 'kvaka'? ne ona kvaka od Naopakog i Laki..nego..znas na sta mislim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
LaYa je napisao: Zasto dopistas Pitu da nas zove polovnjacama, sirotinjom, glupim, nesposobnim... i ostalim pogrdnim imenima? Posebno kad mu se niko ne obrati, kao ja na primer.
ako je bilo pitanje, izvinjavam. Hm....ovako...sa Pittom je većina vas daleko bliža i bliskija od mene...Pišete i mimo foruma,rade mejlovi,skajpovi,razmjenjuju se fotke...iz kupatila,kade...itd...postanete bliski...pa se posvađate...pa se pođete vrijeđati po forumu...i onda od mene tražite da budem policajac... I možda bih mu i zabranila da i vi ne provocirate njega i da ne znam pozadinu sveih vaših čarki.Uostalom,šta vas briga šta misli bilo ko od nas,kada svako od nas zna ko je i šta je? Mene lično ne može uvrijediti niko.
|
|
|