Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jesi li svjesna da ti mnogo forumasa radi Pitta ode..kada se on pojavi ,svi se ispizde i odu?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
znaju...al preskocila si jedno pitanje  Mozda bez veze al eto zelim da znam
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Neki ispizde i pre nego što se pojavi. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Koja ti je omiljena knjiga? Je l prva ljubav zaborava nema?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
Naopak je napisao: znaju...al preskocila si jedno pitanje  Mozda bez veze al eto zelim da znam Šta sam preskočila? 
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Molena je napisao: Jesi li svjesna da ti mnogo forumasa radi Pitta ode..kada se on pojavi ,svi se ispizde i odu? Ja stvarno ne vidim kakav vi imate problem sa Pittom...  Meni je Pitt sjajan lik...možda ga samo ne razumijete...ne vidim zašto bi iko otišao radi nekog...Valjda je bitnije ostati radi nekog,tako ja to vidim.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Joj sto lazes....cuj njoj je Pitt sjajan lik :krstimse:
Tebi stalo do forumasa, pa makar i njegovog profila...jer nemoguce da ne vidis sta radi i kako provocira i an koji nacin tjera forumase. Diplomatski si odgovorila.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Senka je napisao: Naopak je napisao: znaju...al preskocila si jedno pitanje  Mozda bez veze al eto zelim da znam Šta sam preskočila?  ma nebitno pitanje Senkic aj ovako jel vise volis kulen ili cajnu?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: Koja ti je omiljena knjiga? Je l prva ljubav zaborava nema? Uh...volim da čitam i imam baš puno knjiga...i jako mi je teško izabrati...ali...Meša Selimović,Derviš i smrt A prva ljubav...hahaaa...pa sjećam se da sam i tada bila posesivna,i da nikog u vrtiću nije smio pogledati osim mene...ali mu se lika ne mogu sjetiti... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Molena je napisao: Joj sto lazes....cuj njoj je Pitt sjajan lik :krstimse:
Tebi stalo do forumasa, pa makar i njegovog profila...jer nemoguce da ne vidis sta radi i kako provocira i an koji nacin tjera forumase. Diplomatski si odgovorila. Meni je stalo do svih vas...i mislim da je moguće da svi opstanemo zajedno,uz određenu dozu tolerancije,naravno... Meni je Pitt stvarno sjajan lik,što je to čudno?
|
|
|