Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
haha, Boss je svako i niko Senka, jesi li znala za Otherside ? 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: MeGi, samo ti poslušaj Bossa i ne postavljaj više svoje fotke Ovim završavam. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) zasto, da ih ne bi ti obradio:) PITANJE ZA SENKU: JEL ME VOLIS I KOLIKO? axaxax Sjećam se Farme 2 i jedne djevojčice sa avatarom 'catwoman'... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ... Tada si me osvojila,jako sam te zavoljela...a danas te volim još i više...eto...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Boss je napisao: haha, Boss je svako i niko Senka, jesi li znala za Otherside ?  Znala nisam...čim se registrovala saznala sam...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Senka a mene ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss je napisao: haha, Boss je svako i niko Senka, jesi li znala za Otherside ?  e nemoj da se palis taj profil je napravljen dan pre nego sto je otkriven i naravno da je znala cim sam prvi post ostavila jer meni je uvjek isti IP
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Molena je napisao: Senka..ko je ko?..otkrij nam IP adresee Sto ne primjenjujes opciju BAN? Ne mogu otkrivati IP adrese da ih ne bi ko zloupotrijebio... Ne mislim da je iko zaslužio ban...a kada i ako bude bilo potrebno upotrijebiću ga... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: haha, Boss je svako i niko Senka, jesi li znala za Otherside ?  e nemoj da se palis taj profil je napravljen dan pre nego sto je otkriven i naravno da je znala cim sam prvi post ostavila jer meni je uvjek isti IPMeni to pričaš ? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Razlika između palim i šalim je velika ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Iskra je napisao: Senka a mene ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif) Volim i tebe naravno... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Senka je napisao: Iskra je napisao: Senka a mene ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif) Volim i tebe naravno... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) al ga reče kiselO ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|