Autoru |
Poruka |
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Što volem kad su Patološki bolesnici opsednuti mnome al na moju sreću, većina forumaša(muških naravno) sa Srbije tvoju prijateljicu poznaje što lično što sa slika...tako da nemogućnost ‚‚dizanja‚‚ na vaš nivo je moj babski plus koji vi ni za pet života nećete dostići. Toliko od lažnog moraliste ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Žozefina je napisao: Što volem kad su Patološki bolesnici opsednuti mnome al na moju sreću, većina forumaša(muških naravno) sa Srbije tvoju prijateljicu poznaje što lično što sa slika...tako da nemogućnost ‚‚dizanja‚‚ na vaš nivo je moj babski plus koji vi ni za pet života nećete dostići. Toliko od lažnog moraliste ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Zozi pa gde si ti?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Naopak je napisao: Žozefina je napisao: Što volem kad su Patološki bolesnici opsednuti mnome al na moju sreću, većina forumaša(muških naravno) sa Srbije tvoju prijateljicu poznaje što lično što sa slika...tako da nemogućnost ‚‚dizanja‚‚ na vaš nivo je moj babski plus koji vi ni za pet života nećete dostići. Toliko od lažnog moraliste ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Zozi pa gde si ti? Viš kako se ja očas posla povampirim Bate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Ovde stajemo sa svim prozivkama,sa pominjanjem nekih drugih foruma,sa svim ovim što ste pisali na nekoliko zadnjih stranica. Niko od vas ne traži da se volite,ali ono osnovno forumaško ponašanje jednih prema drugima,prema ovom forumu,pa i prema meni,morate ispoštovati. Toliko,pozdrav!
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
o boze moj zbog govana se postideh i ja BOSS seronjo aj gubi se odakle si dosao i tamo radi to sto radis
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
Poslednji put menjao Naopak dana 14 Jul 2013, 22:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Astra, upravo si me sprečila da razjebem ovu bolesnu družinu, ali OK. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
TIŠINA!!!
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
heheheh crvena slova a nisu meni namenjena axaxax
Aj mir koji vam djavo jbt kao da ste se najeli gljiva ludara:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Upravo pokušah da smirim ove nemirne sa par rečenica, ali Astra... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Boss, prekini da provociras više
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
|