Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ko je na stolici?! Bate ti li si m ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
nisam Vuki al kad ustane Molence ja cu da sednem. 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Pitanjca za Mo - Da li možda postoji neka sipmatija tu gde si sad? - Koliko ti vremnena treba da se spremiš za prvi sastanak sa osobom koja ti se ono baš svidja? - Da li te je nekada znatiželja kidala da znaš svašta nešto al se nisi usudila da izigravaš Bonda ili pak jesi? - Koje štiklice više voliš sa platformom ili bez?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pitanje tipa koji film volis,u cemu spavas da li mislis samo na seks su,moram priznati,jako inteligentna,ma gdje se samo sjetite takvih oriđiđi upita zaboga milog,,, Pa sta fali tim pitanjima eeeej aj ti smisli neka bolja. Nemas pojma bre! Aj sjedi da vidimo kako ti odgovaras ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt yes ti gluv ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pitt yes ti gluv ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne ne nesto sam trazio,ja sam bio na stolcu vrucem medu prvima i sto sam imao,rekao sam,ja nemam vise istina samo jednu,a oni koji svaki dan sjedaju da uljepsaju svoju osobnost neka izvole,i neka se ljute kad ja to pripomenem,,,jer onaj koji gubi ima se pravo ljutiti,,,,ihihihhihi
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa kakve veze ima sto si bio, postavljaju se razna pitanja, mozda neki forumasi nisu postavili nista a tako bih hteli Ne zaboravi da si glavna faca, i svi bi htjeli da dodju do tebe, tacnije stupe u kontakt sa tobom preko vruce stolice I kako moze neko uljepsat sebe preko pitanja, aj objasni, mooolim te
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ajde Pitt sjedi ispitivacu te i neces hvatati maglu oko nekih pitanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pa kakve veze ima sto si bio, postavljaju se razna pitanja, mozda neki forumasi nisu postavili nista a tako bih hteli Ne zaboravi da si glavna faca, i svi bi htjeli da dodju do tebe, tacnije stupe u kontakt sa tobom preko vruce stolice I kako moze neko uljepsat sebe preko pitanja, aj objasni, mooolim te Ma ja nisam cuo da je netko ovdje nesto omalo negativno rekao o sebi,osim sebe i mozda jos pokoja iznimka,dobro nece nitko o sebi govoriti nesto bas lose,ali ono danas ja sam mislio neka Holivudska glumica odgovara,kadli tamo Molena,,,pa sad ti reci!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je bolja od Holivudskih glumica brate mili citas li ti novine one su skroz odlepile, po 100 puta se udaju razvode, drogiraju se, alkoholisu 24h ma sta sve ne rade.
|
|
|
|
|
|